Vamzdis ir kietojo kūno galios stiprintuvai programinė įranga

šia tema Mane domina dauguma didžiųjų CAD paketai palaiko vožtuvai ne geriau nei Proteus, kad net litai versija yra labai labai geras su vožtuvai

Na aš maniau, labai įdomu šią programinę įrangą, jei ji naudoja transcondutance, CGP talpos. Manau, vienintelė problema - jis nenaudoja Cin ir teismas rungtynių varža. Bet man patiko, kad tiek daug ", nes ji naudoja taip pat tinklelio srovė apskaičiuoti vakuuminis vamzdis plokštės varža. Visi žino, kad jei mes naudojame B klasės poliarizacijos šališkumo (pagrįstas tinklelį) stiprintuvo plokštės varža skiriasi nuo kitų, kad naudoja kontrolės tinklo įtampa. Linkėjimai

Taip, ji naudoja Cg1k ir Cg1g2 arba Cg1a apskaičiuoti įėjimo varža. Plokštės Tank skaičiavimo normaliai apskaičiuojamas produkcijos atsparumas pridėti vamzdžių lygiagrečiai išėjimo talpa (daugiausia Cg1a už triodinį ir Cg2a tetrode) Linkėjimai

Jei esate įžemintą tinklo vamzdis stiprintuvai: Įėjimas skyrius: RC lygiagrečiai, kur 1 - talpa paprastai yra nurodyta vamzdis duomenų lapas (CGK). 2 - catode varža yra apie 20 omų RF triodes. Naudokite varžos pirmiau pateiktais duomenimis apskaičiuoti atitikimo tinklo. Kaip catode varža Q yra gana mažas, tai lengva gauti platų varža atitikimo. 3 - Dabar jūs montuojate atitikimo tinklo fizinės vamzdelio lizdas. Tuning įvesties atitikimo tęsti foolows: 1 - Mėgintuvėlis įdedamas į lizdą 2 - Prijunkite 20ohms rezistorius tarp catode ir žemės, labai mažas veda (arba naudokite trumpas ir platus Cooper folija). 3 - Taikyti gijas vamzdis (tik filamente te plokštės įtampa turi būti išjungtas). 4 - Prijunkite swepper generatorius atitikimo grandinės įėjimo, kad grąžinimo nuostolių kreivė gali būti matuojami. 5 - sureguliuoti atitikimo grandinės, tweking komponentų gauti grąžinimo nuostolių e nuo 18 iki 20dB visoje interesų grupės. 6 - Kai daroma imtis 20 omų rezistorius. Jūs esate pasirengęs pradėti dirbti išėjimo etape. Kas yra tema kitame skyriuje. Tikiuosi, kad tai gali padėti kas nors! NandoPG

Aš manau, galite rasti gerus pavyzdžius, bendrų Vakuuminių vamzdžių PSPICE. Šiuo atveju demo versija turėtų būti enought galios stiprintuvas dizainas ... S.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back