Vaizdo jutiklis triukšmo apibrėžimas ir matavimas

R

rficdesigner

Guest
Sveiki visi, Ar turite bet kokio triukšmo CMOS vaizdo jutiklis apibrėžimas ir matavimas idėja? Kiek aš žinau, rasti RMS triukšmo vaizdo jutiklis, gausime N mėginio pikselių išėjimo signalo vertės, tada apskaičiuoti standartinį išvedimą iš šių mėginių => RMS triukšmo. Aš teisus? Ar turite kokią nors idėją, prašome pasidalinti?

Kad yra teisinga, kiek aš žinau. Aš taip pat manau, kad standartinis nuokrypis = RMS triukšmo vertė, darant prielaidą, Gauso triukšmo. Keith.

Ar turite bet kokį pasiūlymą dėl triukšmo matavimo vaizdo jutiklis skaitymas IC? kuris priemonė tinka? Kaip aš dažnai gaunu N pavyzdžius ir tada rankiniu būdu apskaičiuoti standartinį išvedimą. Aš patikrinti komercinės IC keliamo triukšmo charakteristika. Lustas veikia tinkamai. Tačiau RMS triukšmas yra daug didesnis nei duomenų lapo vertė. Aš negaliu suprasti, kas yra priežastis? Bet idėja?

Tai nėra prietaisas, aš kada nors bandė matuoti triukšmo. Tačiau turiu gana daug triukšmo matavimai analoginės grandinės ir tai sunku pasiekti duomenų lapo skaičiai, nes ji labai priklauso nuo maketo ir triukšmo nuo energijos tiekimo ir tt Jis gali būti verta tai Furjė transformaciją triukšmo pamatyti, jei yra bet kokius konkrečius dažnius, o ne kad jis buvo atsitiktinai. Tai gali būti dėl sukabinimo laikrodžiai į analogiškos grandinės. Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back