vaizdų suspaudimas naudojant bangelių transformaciją ir DCT

S

subasni

Guest
Darau projektą, kuris vadinosi tarp bangelių transformacija ir kitų DSP už geriausią vaizdo suspaudimo metodų palyginimas. Aš esu labai nauja į šių temą, todėl man reikia bet kokios rūšies sielą man padėti. aš maniau, naudojant Matlab padaryti suspaudimo. ar tai geriau padaryti C + +. Aš Nežinau ... padėti!

Labas subasni neįgyvendino bangelių suspaudimo Matlab. Bet Matlab yra bangelių priemonių komplektas su keliais suspaudimo srityje pavyzdžių. Taigi, jei jūs naudojate Matlab mes turime paruoštas naudoti Pirmykštė (funkcijos) rinkinys. Jūs turite pasirinkti Matlab, jei jums reikia ištirti bangelių suspaudimo, bet ne realiu laiku. Jeigu Jums reikia realaus laiko eksperimentus, tada jūs turite pasirinkti C / C + +. "Bangelių yra pasirinktas kaip suspaudimo transformuoti Standartas JPEG 2000. Taigi, jūs taip pat gali patikrinti jį. Nuoširdžiausi linkėjimai Dora

[Quote = subasni] darau projektą, pavadintą palyginimas tarp bangelių transformacija ir kitų DSP už geriausią vaizdo suspaudimo metodų. Aš esu labai nauja į šių temą, todėl man reikia bet kokios rūšies sielą man padėti. aš maniau, naudojant Matlab padaryti suspaudimo. ar tai geriau padaryti C + +. Aš Nežinau ... padėti! [/quote] Sveiki, aš esu taip pat domina tos topic.if u turėti bet kurio tyrimo medžiaga PLZ įkelkite jį. thanx.

Labas subasni Manau, kad jums įgyvendinti bet kokį paprastą, bet efektyvų algoritmą Paveikslėlio suspaudimo naudojant bangelių ir naudojant DCT arba FFT pagrįstą požiūrį. arba bet kuris kitas požiūris ex. plokštumos bitų kodavimas, praradimu nuspėjamasis kodavimo ir tt Jūs taip pat turėtumėte padaryti, kad algoritmų kokybės analizė, pavyzdžiui, vaizdo kokybės blogėjimo kaip suspaudimo laipsnis funkcija, panaudojant VVP modeliai įtraukti algoritmų ir tt Skaityti jokios apklausos popierių srityje jūs turime idėją, ką daryti. Jūsų nuoroda duodu nuorodas, kurios gali jums padėti. (1) http://online.redwoods.cc.ca.us/instruct/darnold/laproj/Fall2002/ames/thecompshow.pdf (2) http://www.cs toronto.edu / ~ arnold/320/Readings/haarWavelets.pdf linkėjimai Krutarth

Mielas draugas. i išnagrinėjo tiek DCTs row-column skilimas ir Chen algoritmas) ir bangelės (2,2) DCH filtravimas). Kadangi labiausiai pilną nuotrauką kodavimo paraiškas featuring, arba vilnelių arba DCT (ne abu tuo pačiu metu) yra parašyta C / C + + gausite daugiau prasmingų profiliavimo rezultatais, jei jūs naudojate šiuos algoritmus šiame kontekste. Padaryti Matlab tik tuo atveju, jei jums nereikia rūpintis aplinkinių taikymo. the_penetrator ©

aš kada nors įgyvendintos vaizdavimo suspaudimo board.it gali suspausti vaizdo srautą realiu laiku. jis yra pagrįstas bangelių transformacijos ir naudojamas SPIHT algoritmą. jūs žinote?

Labas pagal bangelių vaizdų suspaudimo yra efektyvesnis ir geriau qulify nei JPEG2000 ir MPEG-4 (kad naudoti bangelių šerdis) SKD pagrindu algoritmo kaip JPEG ir MPEG straipsnio, kuris yra SKD pagrindu). ir darbo inmatlab yra taip paprasta ir imformative nei c programavimo, bet c programavimas geresnį suderinamumą implementin apie DSP.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back