vairavimo OptoCoupler 4n35 naudojant 8051

1

100k

Guest
Sveiki, aš dirbu grandinę, kuri reikia vairuoti optocoupler 4n35), naudojant mikro valdiklio. Problema yra tai, kai aš prijungti UC su OPTOCOUPLER žemas logika kaištis iš valdiklio didėja net iki pasakyti 2.26V. Pavarčiau į at89s52 mikro contoller im) duomenų lapą, jis sako pin gali nuskandinti 10 mA max, todėl aš pridėjo atsparumą 330E ant optronas emmiter pusėje. Taigi, grynoji esamoji sinked optronas (4,80-1,18) / 330 = 10.9mA. 4.98V = Vcc, 1.18V = Vf iš optocoupler. Tačiau vis dar problema išlieka, kas nors prašome let me know, kodėl taip atsitinka, ar kaip vairuoti optocoupler naudojant mikrovaldiklį. Thanx

jums prijungti bet rezistorius serijos su OPTO COUPLER įvedimo? ir optiniu paskatino su žemo lygio uosto Kaisčiai. spinduolis rezistorius neturi jokios įtakos uosto srovės poveikis. jei rašyti savo dabartinę grandinę, problema gali būti atpažintas.

Aš prijungiau 2 kaištį, 4n35 valdiklis O / P 1 yra susijęs su tiekimo 5V (iš tikrųjų 7805, 4.8V) per 330E res. Srovė, tekanti per spinduolis turi būti (4,80-1,18) / 330 = 10.9mA, aš manau,. Be to, kai aš atjungti 10k res tarp bazės ir emiterio į 4n35 grandinė dirbo tinkamai. Duomenų lape rodo aukštą lygį netauriųjų spinduolis Padidinti PR, bet mano atveju jis buvo padidintas panaikinti bazinę spinduolis. Dabar naujas klausimas poped, jei spinduolis ir detektorius yra izoliuotos tada kodėl tai vyksta? Nors dabar mano problema buvo išspręsta, bet priežastis, kodėl jis įvyko ir kaip tai išspręsta, aš negaliu paaiškinti. Jei žinote, bet geros kokybės išteklių optronams prašome pasidalinti.

galite rasti, ar pastaba yra dėl uosto pin pakrovimo, vairavimo Opto su pnp tranzistorius ir jungiantis pnp tranzistoriaus bazę uosto Kaisčiai. (kiti rezistoriai turėtų būti atitinkamai)

kaip uostas gali būti pakrautas, kai jis nuskendo elektros srovę kuri pagal savo pajėgumus. Prašome paaiškinti pagrindinės atsparumo vaidmenį į optronams.

kaip uostas gali būti pakrautas, kai jis nuskendo elektros srovę kuri pagal savo pajėgumus. Prašome paaiškinti pagrindinės pasipriešinimo vaidmenį, optronams
štai nurodytas įtampos lygis yra statiškas arba dinamiškas? OPTO COUPLER bazinis atsparumas padidėja perjungimo greitį. ir tuo pačiu metu mažina AKS. Pašalinę bazinę rezistorius, kuris reiškia didėjančius bazinių res iki begalybės, ir todėl jo ctr yra duomenų lape.

Žemos įtampos buvo 3,26 V ir didelis buvo 4.32V. Didelis yra priimtinas, nes jis buvo vairuotojo optocoupler bet žemas nebuvo. Žemos įtampos visada buvo 3,26 V, taigi, statinis. Aš vis dar įdomu, kodėl aš gavau 3.26V kaip žemos. Mano grandinė ryšys buvo kaip kaištis 1: VCC (5V) per 100E res. Susisiekti 2: į mikrovaldiklį. Pin 3: not connected. Pin 4: žemės. Susisiekti 5: prijungtas prie VS (12V) per 10k res. 6 kontaktų: 10k raiška. nuo šios konfigūracijos bazinė srovė turi būti 38.2mA. Ir PR už duomenų lape yra virš 80% 20 mA, Jei (spinduolis srovė), todėl tikrai turėtų būti daugiau nei 80 proc. Važinėju MOSFET optronų taip srovė neturi būti įtampos kontroliuojama tema 'cos MOSFET. Tačiau ši konfigūracija buvo ne darbo. Ir aš stebėjosi, kodėl. Jei įmanoma, prašome pasidalinti OPTOCOUPLER parametrus, kaip, kaip nustatyti bazinės atsparumo, spinduolis varža ir kt. Thanx OPTOCOUPLER Paaiškinti vertybes apskaičiavimo metodą.

prieš ištaisyti optocoupler, įsitikinkite, kad jūsų uosto pin suteikia tinkamas logines reikšmes. pašalinti optocoupler ir išmatuoti lo ir aukštųjų įtampa dėl uosto Kaisčiai. uostas kaištis are u? jūs siuntimo bet impulsinis signalo? jos dažnį? ciklas? tiesiog testas su uosto Kaisčiai kaip didelis ir tada Lo (ne impulsinis). tik 1 ir nulis ilgą laiką kaiščio. stebėti signalo arba mesure įtampą, portpin,.

Aš siunčiu impulsinio signalo loginiai lygiai teisingas tiesiog prieš, jungiantis contoller optronas. Neįtikėtina, bet kai aš prijungti keletą smeigtukai OPTOCOUPLER ir paliko kiti smeigtukai toli aš galėjau pamatyti, kad logika lygis buvo klaidingos kaiščių, kurie buvo prijungti prie optronas, o ne apie kaiščių, kurie nebuvo. Aš perprogramuoti duomenų valdytoją, kad, kai aš jį sukelia tik tada jis bus pakeisti savo logikos lygį. Taigi, atrodo, problema yra tik su optronams, ir kodėl ši problema išspręsta, kai aš pašalinti bazinę rezistorius? Port 3 50Hz 50% muito ciklą.

Neįtikėtina, bet kai aš prijungti keletą smeigtukai OPTOCOUPLER ir paliko kiti smeigtukai toli galėčiau matyti, kad logika lygis buvo klaidingos kaiščių, kurie buvo prijungti prie optronas, o ne apie kaiščių, kurie nebuvo.
be OPTOCOUPLER, sujungti atskiras, LED uosto kaiščio, su jūsų originalus 5V paskatino tiekimu ir jų serijos resitor su tos pačios vertės. prisijungti LED katodo uosto Kaisčiai ir vairuoti 1 ir 0. jei jums laikytis vienodo problemišką įtampą, tada tai uosto Kaisčiai problema. (daugiausia vairavimo galimybė).

Taip, aš padariau, kad ir jis buvo darbo baudą. Tačiau jei tai uostas kaištis problema, tada kodėl ir kaip tai išspręsti, pašalinant bazinę rezistorius optronas,

Mano grandinė ryšys buvo kaip kaištis 1: VCC (5V) per 100E res. Susisiekti 2: į mikrovaldiklį. Pin 3: not connected. Pin 4: žemės. Susisiekti 5: prijungtas prie VS (12V) per 10k res. 6 kontaktų: 10k raiška.
4n35 6 PIN numerį nereikia jokių rezistorius ir PIN numerį 5 10 k yra toks didelis, pabandykite naudoti su 1k rezistorius. Susisiekti 1: VCC (5V) per 1k res. Susisiekti 2: į mikrovaldiklį. Pin 3: not connected. Pin 4: žemės. Susisiekti 5: prijungtas prie VS (12V) per 1k res. pin 6: n / c pabandyti Ši grandinė dirbo už mane daug kartų, ir jei jūs naudojate JUNGTYS 0 89c52 pabandyti patikrinti savo atsigriebti vertės.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back