V studijų effact W ir L MOP transitor

S

shqzhao

Guest
hi, galite duoti man patarimų? MOS transitor kodėl V studijų sumažėjo, kai L sumažėjimas? ir V studijų didėja, W sumažėjo? Ačiū

Na submicron procesas, kai L mažėja, trumpas kanalų poveikis yra svarbesnis. Taigi, DIBL poveikį, pavyzdžiui, sumažinti tranzistorius V studijų. Aš mačiau, kad V studijų W submicron technologijų pokyčius, bet aš nežinau tikslios priežasties, kodėl už jį. Kai plotis yra per mažas (panašus į L), ten yra kažkas vadinamas siauras pločio efektą, kuris sumažina prietaiso V studijų.

Ačiū! Ican't rasti medžiaga, kuri, kaip W, V studijų per.

Už trumpą kanalo V studijų vs W ir L koreliuoja su proceso tipas. Manau, V studijų padidėjimas, sumažėjimas gali būti sekli tranšėjos izoliacijos. Parazitinės kondensatorius pločio kryptimi baigiasi gauti daugiau svorio, kai gauti siauras plotis.

VT L trumpą kanalo poveikis ir VT padidėjimas ir pločio sumažėjimas sumažėjimas sumažėjimas dėl siauras plotis poveikis

Sveiki, Kalbant paprastai ...., kanalas yra atlikti kelias vežėjams iš šaltinio į kanalizaciją .... ir kaip mes apibrėžiame minimalų vartų įtampos laidumo kelią riba įtampos .... ir kaip kanalą sumažina vartų įtampos, o prietaiso įjungti mažina ... taigi V studijų taip pat mažėja ... regds, anup

Sveiki, Jei skaitote knygų CMOS pagrindai Jūs rasite explaination kartu su matematinės dalis. CMOS VLSI Design by Weste yra labai gera knyga.

yra taip pat atvirkštinį V studijų moudulation jei dar labiau susilpninti L lygtis skaityti knygą nuo Tsividis ...

Aš taip nemanau! Tiesą sakant, V studijų beveik nondepent L arba W, kai L arba W yra didelė (ne trumpas ar siaura MOS). Tačiau kai L arba W sumažėjimas, V studijų padidintų. Pamatysite protu ir Nemuno knygos formulę, atsiprašau, aš negali prisiminti tikslaus pavadinimo knygos, puslaidininkiniams įtaisams. Tiesą sakant, mes galime padaryti išvadą, liejimo procesas failą. Jis sako mums, jei norite naudoti mažai V studijų procesą, mes galime naudoti nemažiau L, bet daugiau, bet naudoti kelis kartus nemažiau L. BR, Aleksas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back