V ribotos, nuolat I padidinti konverteris (baterijų įkroviklis)

U

uoficowboy

Guest
Sveiki - aš norėčiau sukurti schemą, mokesčiai aukštos įtampos baterijos.Pakuotės bus pradėti ne 30V įvykdyta, ir bus visiškai ne 43V, arba tiek.Aš turiu 12VDC įvesties.Norėčiau imti ne nuolatinės srovės iki pakuotėje pasireiškia prie 43V, tada noriu kad būtų išlaikoma pastovi įtampa, tuo tarpu dabartiniame plonos žvakės išjungtas.Aš turiu mikrovaldiklį, kuris gali prižiūrėti tam tikru mastu - bet aš kaip ir dauguma viskas turi būti tvarkomi, skirta DC / DC reguliatoriumi.

Mano idėja yra naudoti paprastą DC / DC konverteris didinti, kad buvo įtampa atsiliepimus kaištis.Tarkime, kad nuoroda būtų 1V.Tarkime, kad aš noriu imti ne 5A.Aš taip pat dar šunto rezistorius atviroje baterijos su itin palankios dabartinės stebėti transliaciją.Tai sukuria pagrindą nuorodos signalų 0.2V / A.Tai būtų gauti sumuojama su signalu, kuris buvo lygus (baterijos įtampa - 40) / 3 dalį, išskyrus, kad signalas nebūtų varomi žemiau nulio.Ši suma bus įtraukti į atsiliepimus PIN ir padidinti konverteris.Idėja paprasta, kad kai pakuotės įtampa yra mažesnė nei 40V tik dabartinę turės įtakos įtampos grįžtamojo ryšio PIN kodą, o kai gausite pastaruosius 40V pakuotėje įtampos pradėsite gauti papildomas dabartinės signalą ir lėtina mokesčio tarifas iki jis pasieks nulį.

Bet mintis?Dėl to tikslinga mane, nors aš vis dar bando suprasti, kaip tai padaryti, kiek šios.Pavyzdžiui - aš susirūpinęs, kad pernelyg optimistinė Current Sense stiprintuvą bus matyti daug triukšmo iš greitapjovio bendras režimas.Aš turiu rasti PSRR dalis su tikrai gera.

Ačiū!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back