vėlinimo grandinės klausimus apie

Y

yibai

Guest
kaip žinome, pasukama vėlinimo grandinės pradinio vėlavimo ir pricision delsimo žingsnis. Aš noriu žinoti, išskyrus keitiklio pora, buferio. yra kitas būdas pagerinti vėlavimo grandinė pradinio vėlavimo ir žingsnis pricision? 3ks.

galite pasinaudoti "vėlavimo ląstelių", kurio W / H yra mažesnis nei vienas.

paprastas RC grandinė gali būti naudojamas intriduce vėlavimo.

Galite pasinaudoti "vėlavimo ląstelių", kurio W / H yra mažesnis nei vienas [citata = nine8] [/citata] kas yra "W / H"? INVERTER, NAND, buferio yra greitas ląstelių. bet inverter pora turi didelę pradinio vėlavimo, dėl mux. NAND pora yra didelis žingsnis į vėlavimą ... man reikia naujos struktūros ... [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 34 sekundžių: [/color] [/size] [quote = AdvaRes] paprastas RC grandinėje gali būti naudojami intriduce vėlavimo [/quote] oh, Coz RC gali tai padaryti, bet man reikia skaitmeninio metodas ...

didžiausių skaitmeninės std ląstelių libs, yra šiek tiek pavėluotai kaip DLYxx ląstelių. pažvelgti į std ląstelių sąraše.

taip, bet tai ląstelių atidėti didesnį nei NAND ir inverter. atrodo jokiu būdu satisify mane. lt. std ląstelių atidėjimo SMIC arba TSMC 110 ns procesas. arba 90 ns ... minų: NAND2X1 pavyzdžiui, apie 0.03ns ląstelės didėja ir mažėja

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back