Vėl nusistovėjimo trukmę

W

wael_wael

Guest
Hi every body,

nuo 1 savaitės Turiu problema su laiku apmokėti savo OTA grandinės, ir i couldnt sumažinti laiką mažiau kaip 50ns (18ns reikia), aš turiu didinti dabartinį turiu bandyti įvairiais būdais, tačiau vis dar nusistovėjimo trukmę aukštos, mano klausimas yra Ar grandinė gali padidinti SR sumažinti laiko.
rodyti OTA
http://www.edaboard.com/download.php?id=139947 [/ img]
regds

galite naudoti klasės produkcija AB "etapas, kurį nenukentės SR, nes nėra dabartinės veidrodisParašytas po 54 sekundžių:BTW, kodėl vis dabartinis neveikia?

tikrai savo darbą, bet man kainavo tiek srovė.Dabar aš usin sulankstyti cascod OTA su nauda didinti (padidinti OTA sudaro forma sulenktas cascod taip pat), todėl tai ir manau galima pridėti CS stadijoje,
linkėjimai

faktiškai jis įpratęs būti lengva, jei aš ir norėčiau naujo dizaino, prieš pridėdami kitą grandinę, kuri gali išspręsti problemą, tačiau priduria, daugiau sudėtingumo (stabilumo klausimais yra pirmas dalykas mano mintyse)
taigi RU Sure dabar, kad SR yra riboti UR veiklą, jei tai padarė ir pridėti papildomą dangtelį, kaip įkelti (dėl kompensacinių sulankstyti cascode), ar tai kap.perd?
taip pat jei yra tai, kad OTA įforminta, tai buferis arba SC stiprintuvas?

Aš galvoju tas pats, aš pašalinti kompensuoti dangtelį, aš tiesiog laikyti krovinį vienas vytelė minimali vertė, mano problema yra OTA sūpynės išėjimo iš-1.8-1.8V, kuriems reikia daug laiko pasukimo.būsiu naudoti šią OTA SC grandinė,
nuoširdžiausi linkėjimai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back