Vėjo energijos konversijos

• Thread starter D.V.Subramanian
  • Start date
D

D.V.Subramanian

Guest
Aš fabricating nuolatinio magneto vertikalios ašies vėjo turbinų generatorius. Tai turėtų suteikti 3 PH. O / P (tūrio Tage ir dažnumas svyruoja su vėjo greitis), kurie po FW ištaisymo turėtų duoti nuo 30 iki 50 voltų nuolatinės srovės, priklausomai nuo vyraujančių vėjo greitis. Dabar aš turiu imtis Battery / keitiklis, konvertuoti iki 220 V / 50 ~ Vienas pH maršrutą. AC buitiniam naudojimui. Aš projektavimo apie 500 vatų maks. Ar yra koks nors metodas, arba off-the-shelf įranga konvertuoti dažnio ir kintamos 3 fazės įtampa PMG tiesiai į 50 ciklą, 220 V AC, praleidžiant baterijos įkrovimo / keitiklio maršrutą? Subramanian

Cyclo konverteris ir Matrica konverteris dviejų populiarių AC-AC keitiklis, kuris pašalina būtinybę naudoti baterijos laikymo ir keitiklio.

Hi mess123, jūs galite suteikti daugiau informacijos pls? tnx K.

I dont žinoma yra, kad įranga. Bet ir gali rectifer PGM įtampos nuolatinės srovės įtampa, tada įtampos keitiklis AC įtampos, 50Hz. I dont think, kad jo galia, efektyviai yra didelis.

Cyclo konverteris ir matricos konverteris yra dviejų populiarių AC-AC keitiklis, kuris pašalina būtinybę naudoti baterijos laikymo ir keitiklio.
Šių grandynų su prasminga didelės galios (MW) lygis (tik). Trifazės vienfazis konversijos DC šynos kondensatorių enegy saugojimo vistiek, nes vienos fazės reiškia, pulsuojantis energijos srautas. Bet DC šynos nebūtinai reikalauja, kad baterija. Be to, 50 Hz transformatorius arba DC / DC konverteris reikia pritaikyti įtampos lygius.

Sveiki. Aš šiuo metu susiję su inžinerinių projektų, kad reikia trijų fazių vėjo jėgainės projektavimo ir įgyvendinimo. Aš tikiuosi kas nors galėtų man padėti su porą klausimų? ... Nuoroda į magnetų generatorius, kas yra lygtis apskaičiuoti magnetine jėga (Gauss), aukštis, plotis, ilgis, oro tarpas ir N įvertinimas magneto? ... Šis internetinis skaičiuoklė buvo labai naudinga, bet man reikia žinoti, už tai lygtis .... http://www.frenergy.com.au/?act=viewinfo&docId=4 Antra - kai kalbame apie ritės - skerspjūvio plotas (naudojami Faradėjaus teisės) yra pagrindinis (oro ar ferito ) arba jis turi būti imtasi lygtys? Ar tipo šerdies įtaką produkcijos?

Hi Tanz, aš nesiruošia į lygtis magnetine jėga ir tt, mano montavimas VAWT generatoriumi. Turiu 16 magnetais (8 magnetas porų) Vienas ateina viršuje ir apačioje ir nemagnetiniai vežti tarp ričių. Aš po šešių ritės (oro pagrindines) kvazi stačiakampio pateikiami kas 60 laipsnių aliuminio kompozicinės disko Piggot dizainas. Plieno diskai (1mm) su magnetais (simetriškai į 45 laipsnių intervalais) ir disko, ritės apie vertikalią ašį. Atotrūkis tarp dviejų veidų magneto būtų apie 20 mm, įskaitant ritės storis. Aš vis dar surinkimo etape. Aš pran jus, kai aš gauti tam tikrą rezultatą pirmiausia su rankiniu generatoriaus velenas sukasi skirtingais greičiais. Galiausiai ji turi būti trinties lemia dviračio rato ašis VAWT. Ačiū frenergy.com svetainėje ir skaičiuotuvas infmn. Subramanian

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back