USBN960x problemos

A

Alexz

Guest
Aš naudoju USBN9603 PIC plėtoti USB Mass Storage Class prietaisas.

Šiuo metu turiu šiuos 3 problemos:

1.Išvardijimas neišsiskiria kiekvieną kartą.Vienas maždaug 5-7 kartus jame nėra.
Kartais Windows XP "sako prietaisas yra atjungtas teisę proceso viduryje.
Kartais duomenų yra tiesiog nėra transmited dėl kokios nors priežasties ir yra laiko limitas prietaiso reakcija.

2.Tas pats ir urmu perdavimas.kartais Duomenų nėra ransmitted nuo endpoint1 urmu.
Bet kartais tai does.I esu įstrigo jau apie tą problemą mėnesį.Ir aš dar neturiu idėjos.
Aš taip pat žinau, kad kiti žmonės, kurie dirba su USBN960x susitiko su ta pačia problema.3.RE-išvardijimas.
Ką turėčiau daryti, firmware, kad iš naujo suskaičiuoti darbo?Kai atjungti kabelį ir prijunkite jį dar kartą, išvardijimas yra nesėkmingas.
Atrodo duomenys yra perduodami visiems, tačiau priimančiojoje pripažįsta naujas prietaisas prijungtas.

Please help me.

labas, Alexz
Neseniai teko skaityti apie USB 1.1.Now noriu naudoti rankos usb9603 užbaigti savo pirmojo USB develope.Because šią spec tai mano pirmoji pratybų, ko aš nežinau, aš Sūrį daug informacijos apie USB plėtoti, bet rasti labai mažai Apie usbn9603.
Jūs turite naudoti usbn9603 successly su IPS, galite suteikti tam tikrą informaciją apie Fireware kodas?
Manote, kad jums labai daug.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back