USBN9603: kaip gauti nulinio ilgio paketų nuo kompiuterio?

A

alexz

Guest
Aš esu USB Mass Storage Device naudojant USBN9603 ir PIC. Turiu klausimą dėl USBN9603. Ką turėčiau daryti, būtent tada, kai gaunu nulinio ilgio paketą iš priimančiosios? Jeigu aš vėl perskaityti statusas registrą, ar ne? Turiu problema neturi perduoti buferinės erdvės. TCOUNT, TXS0 = 0. ir duomenų nėra, greičiausiai perduodamos Kaip galėčiau ją išspręsti?

[Quote = Alexz] Esu USB Mass Storage Device naudojant USBN9603 ir PIC. Turiu klausimą dėl USBN9603. Ką turėčiau daryti, būtent tada, kai gaunu nulinio ilgio paketą iš priimančiosios? Jeigu aš vėl perskaityti statusas registrą, ar ne? [/Quote] Taip, turėtumėte. Tikriausiai yra pats faktas, kad jūs paprašė šį klausimą, nes mačiau kažką apie jį duomenų lape, bet nežinote apie tai. Jei taip nepadarysite, RX_LAST tiek nebūtų galima išskaičiuoti ir nutraukti būtų retriggered.

[Quote = sakāve] [quote = Alexz] Esu USB Mass Storage Device naudojant USBN9603 ir PIC. Turiu klausimą dėl USBN9603. Ką turėčiau daryti, būtent tada, kai gaunu nulinio ilgio paketą iš priimančiosios? Jeigu aš vėl perskaityti statusas registrą, ar ne? [/Quote] Taip, turėtumėte. Tikriausiai yra pats faktas, kad jūs paprašė šį klausimą, nes mačiau kažką apie jį duomenų lape, bet nežinote apie tai. Jei taip nepadarysite, RX_LAST tiek nebūtų galima išskaičiuoti ir nutraukti būtų retriggered. [/Quote] taip, jei gaunu nulinio ilgio paketą ir dar kartą perskaityti statusas, aš tikriausiai kažkiek sąrankos duomenis, atlikite turiu apdoroti ją kaip įprasta? Kaip negavau nulinio ilgio paketą?

Kaip aš galiu sąsaja su kompiuteriu? [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 35 sekundžių: [/color] [/size] Kokia kalba turėčiau naudoti?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back