USB2.0 Mikrokontroleris Programinė įranga

S

Sobakava

Guest
Man reikia keletą patarimų ir informacijos apie EZ USB2.0 lustai.Man reikia
siųsti 8bit ar 10bit lygiagrečių duomenų gaunama iš MDP prie kompiuterio taip pat greitai, kaip
įmanoma.Ar galima daryti su šiais lustų?Kokia yra pagrindinė mintis?Aš perskaičiau apie vidaus FIFOs ir EZ USB2.0s.Chip ne taip greitai pati.

Ar kas nors dirbo su šiais micros?Kas yra realu
duomenų perdavimo santykis?

Ar yra nemokama ar prieinama programavimo aplinka EZUSB?
Ar galiu naudoti bet C Compiler?

Ar EZUSB turi vidaus FLASH ar man pasinaudoti išorės EEPROM?

Thanx

Aš negaliu komentuoti šį EZ USB2.0 serijoje, bet aš turiu patirties su EZ USB lustas.Taigi visa ši informacija applys į ne-2.0 versijos, tačiau labiausiai turėtų kreiptis į 2.0.Paraišką, kad aš dirbau, mes buvo siuntimo apie 24 baitų duomenų, kas 2ms.Mes darome A / D konvertavimo naudojamas atskiras lustas, gavusi duomenis, o paskui perduoti ją į kompiuterį.Mes ne daro daug vidaus informacijos tvarkymas, daugiausia mėginių ėmimo ir perduoti ją.

Niekada neturėjo laiko eksperimentuoti su kiek ji prastumti, arba kai ji gauna Ugrzęźnięty, nes ji yra modifikuota 8051 tipo branduolys.

Yra naudinga programa, kad galima parsisiųsti, kad yra skirti naudoti su EZ USB dev rinkinys (atrodo tas pats komplektas už USB2.0 serijoje):

h ** p: / / www.cypre $ $ .com/cfuploads/support/developer_kits/EZ-USB_devtools_version_261700.zip
*= t
$ = s

Aš ne parsisiuntėte rinkinys maždaug metus, tačiau ji turėjo įvertinti versija, Keil 8051 Kompiliavimo (tik 4K į objekto dydį, jei aš prisiminti),
skirti naudoti kartu su prietaisu, kai pavyzdys C kodas kurti langų tvarkyklės WDM, autility atsisiųsti kodas prietaiso už dev rinkinio ir šaltinio kodas, dev rinkinio sąrankos.

I
don't know much apie nemokamą programinę įrangą, bet aš manau tik apie bet kokius 8051 Kompiliavimo veiks.

Ar EZUSB turi vidaus FLASH ar man pasinaudoti išorės EEPROM?
Ryšium su FLASH / EEPROM klausimą, mes tik turėjo (jei prisiminti dešinėje) mažos serijos eeprom (kažkas panašaus 64bytes),
kurios įtrauktos į EZUSB ir orgID ir deviceId ant powerup.Tada, kad langai buvo priežiūros poilsiui.Tiesą sakant, langai rastas prietaisas, parsisiuntėte įkrovos kodą, tada rasti naują įrangą (dėl naujų kodas veikia), ir įrengti langų tvarkyklės jis.Ji iš tikrųjų daro plėtros tarybos greičiau, nes šis procesas yra surinkti atjungti prietaisą,
įjunkite prietaiso, testą.Taip pat manau, yra skirtingų versijų, kad kai kurie ne volitale tipo atminties.

Jei turite maždaug $ 500 išleisti,
norėčiau rekomenduoti dev rinkinys.Ji yra šiek tiek brangiau už tai, ką ji daro, bet jis veikia iš dėžutės ir galite imituoti kai kuriuos duomenis, kad jei jis darys tai, ką norite daryti prieš investuojant daug laiko į jį.

Hope this helps, ir linkiu sėkmės.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back