USB

M

m_h_heydarchi

Guest
Noriu prisijungti mano 89c51snd1 mano kompiuteris, bet nežinau kaip parašyti, kad pervedimas į lustą ir i
don't know how to rašyti vnt programą VC arba VB ir
padaryti, kad. Inf, Pls help me
Mano e-mail: mhheidarchi2003 (at) yahoo.com

Na, tokiu atveju jums teks skaityti USB specifikaciją ir nuspręsti, kokia klase prietaisas bus pirmasis

gal galima gauti daugiau informacijos apie www.usb.org ir http://www.lvr.com/usb.htm

geriausia knyga yra usb užpildyti

ji turi daug pavyzdys vb

kas nors turi informacijos apie įrenginio tvarkyklę raštu usb?

naudoti mikrokontrolerów
kaip PIC ir AVR
Sužinokite daugiau apie tai goto
www.microchip.com
ir pamatyti jo produktą
jie daug pic natūra naudojami USB

tikimės, kad padėjo ir

89c51snd1 yra 89x mikrokontrolerów MP3 dekodavimo galimybę ir atitinka USB1.1.Reikėtų klasė kaupiklį.

Aš ketinu naudoti Filipas PDIUSB12 HID naudojimo, but i
don't know how to get pradėti jį Coz "Buvau apsvaigęs ir sustabdyti funkcija!Ar kas nors yra šaltinio kodas, D12 smart Eval laive?

Labas
Jei prietaisas yra HID suderinama jūs galite naudoti šią DOC parašyti USB jūsų kontrolierius.
bet what išlaidas šio mikro valdiklio?Salam
Hossam
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Labas
Galite naudoti Jungo Windriver7.00 įrašymo tvarkyklės USB.Pradžioje parsisiųsti vertinimo versija ir aftert užbaigti savo projektą galite užregistruoti jį.Jis gali būti naudojamas kitas naudojant.

Ei?kodėl HID, kai galima naudoti CDC?!į ATMEL vaikinai teikti visą aparatinę už AT89C5131 ir AT89C5132 kurie gali būti nešiojamas su SND dalykas.

. B

Labas,
Dabar aš tyrimus apie 89C51SND1C, suderinamų su MMC, MP3 dekoderis ir daug sąsaja (tai mano galutinis projektas).Radau daug pastabų dėl atmel interneto taip pat, kaip naudojant USB, MMC ir tt naudojant C kalbą (KEIL).Gal galite naršyti dėl atmel ir jie SND dalis. Http://www.atmel.com

Atsižvelgti,

arteoq

Labas
Aš naudoju AT89C51SND1 USB Serijos emuliacija.Aš galiu Emulate ir pavedimu duomenis HyperTerminal.
Tačiau ji nepateikia po pirmojo perdavimo.

Leiskite man žinoti, jei kas nors susiduria su ta pačia problema.

Pramod

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back