USB Power Surge Klaida PIC18F4550

S

SamanthaL

Guest
Hello everyone!

Aš šiuo metu bando sąsaja yra PIC18F4550 su PC per USB, ir aš gaunu klaidos pranešimą, kad yra energijos bangą, kai aš prijungti luste.

Mano schema yra tokia.I'm sorry I
don't have a vaizdą, bet jungtys yra paprasta.Luste gauna savo energijos gauna iš USB."D ir D-pins yra prijungtas tiesiogiai prie USB.Į Vusb kaištis turi 200nF kondensatorius prijungtas prie žemės.I'm using a 20MHz osciliatoriaus dviejų kondensatorių sujungta su žeme.

Ar tai galios bangą aparatinė problema?Ar jis ką nors su programa?Ar jums teko šią problemą prieš?

Ačiū!

Jūsų aprašymas skamba kaip standartinis autobusai varomi grandinę, kaip tikėtasi, nėra paaiškinti problema žinoma.

is detected.

Neįvedėte pasakykite, kurioje etapą įtaisas ryšys / Pervedimą energijos bangą
aptinkamas.

Būtų taip pat įdomu, jei ji dar vyksta naujo valstybės ar veiklos firmware,
o ne leidžia USB sąsaja visiems.Jei jis tuo atveju, ne tik aparatūros defektas arba trumpojo jungimo grandinės galėtų paaiškinti elgesį.

Jei viršsrovių aptinkamas po reguliaraus prietaisas suskaičiuojamos, netinkamas prietaiso deskriptorius negali trivialus priežasties.

Aš tikrai įsitikinęs, kai tai vyksta.Aš mėgėjų USB kodą.Viskas, ką aš žinau, kad taip atsitinka, kai aš prijungti USB.

Jei tai padeda, kodas I'm using pridedama zip failą.(Rozpakuj C diske. Aš naudoju HI-TECH kompiliatorių.) Tai pavyzdį gavau iš microchipc.com apie emuliacijai RS-232 per USB.

Dėkojame už pagalbą.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Šis pavyzdinis kodas turėtų būti OK Manau, tai, o aparatūros problema.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back