USB Power Surge Klaida PIC18F4550

S

SamanthaL

Guest
Sveiki visi! Aš šiuo metu bando sąsaja su kompiuteriu per USB prievadą PIC18F4550 ir aš gaunu klaidos pranešimą, kad yra galios padidėjimo, kai aš prijunkite luste. Mano schematiškai taip. Atsiprašau, aš neturiu paveikslėlį, bet jungtis yra paprasta. Lustas gauna energijos iš USB. D + ir D-kaiščiai yra prijungtas tiesiogiai prie USB. Vusb kaištis 200nF kondensatorius prijungtas prie paviršiaus. Aš naudoju 20MHz osciliatoriaus du kondensatorius prijungtas prie paviršiaus. Ar tai galios padidėjimo aparatūros problema? Ar tai kažkas su programa? Ar nors iš jūsų turėjo šią problemą prieš? Ačiū!

Jūsų aprašymas skamba kaip standartinis autobusas varomas grandinės, kaip ir tikėtasi, nepaaiškina, žinoma, problema. Jums nesakė, etapą įtaisas ryšys / išvardijami galios bangą yra nustatytas. Taip pat būtų įdomu, jei dar vyksta iš naujo valstybės arba be veiklos firmware, o ne USB sąsaja, leidžianti. Jei tai tik techninės įrangos defekto arba trumpojo jungimo atveju, nei būtų galima paaiškinti elgesį. Jei aptinkamas po Įrenginių numeracijos nuo viršsrovių, neteisingo prietaiso deskriptorius gali nereikšmingų priežasčių.

Aš nesu tikras, kai jis vyksta. Aš esu su USB kodas mėgėjų. Aš žinau, kad tai atsitinka, kai aš prijunkite USB prievado. Jei tai padeda, aš naudoju kodas pridedamas zip failą. (Išpakuokite į C diską. Aš naudoju Hi-Tech kompiliatorių.) Pavyzdys, aš gavau iš microchipc.com mėgdžioti per USB prievadą RS-232 prievadas. Dėkoju už pagalbą.

Mėginio kodas turėtų būti Gerai, spėju, o aparatinė problema.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back