USB PIC programuotojas

W

wakaka

Guest
Man reikia USB programmer, kas u HV grandinė? i reikia nemokamai kaip i WAN sukurti savo, PLZ help, thanx .........

Hai Pasidaryk pats "rinkiniai K149, K149B yra labai geri i pastatyta K149B, ir tai veikia labai gerai

[Quote = wakaka] Man reikia USB programmer, kas u HV grandinė? i reikia nemokamai kaip i WAN sukurti savo, PLZ help, thanx .........[/citata] Ką apie Serial port IPS Programmar, aš pastatė vieną ir dirbo puikiai? Jūs taip pat galite pastatyti jį ant britboard ir ji veiks. . . Do u wanna grandinės?

ne thx, aš jau lygiagrečiai ir serijos programuotojas. Dabar man reikia statyti USB programmer sukelti dabar nešiojamieji kompiuteriai neturime lygiagrečiai ir nuosekliai uosto ....... jei ir HV padaryti leiskite man žinoti, schema, taip pat programinės įrangos. thankx

Hi there ... Yra IPS programuotojas vadinamas PICkit2 V1.20. Tai programuotojas yra USB pagrįstas ir ji yra prieinama nemokamai iš Microchip. Jie viską ten vietoje, įskaitant vartotojo vadovas, Scheminis failus, programinę ir Hex failai ... Tai programuotojas grindžiamas PIC18F2550 mikrovaldiklis. už informacijos, apsilankykite [color = blue] http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1406&dDocName=en023805 [/color] mano,

Aš negaliu rasti schematiškai su 18F2550. Ar galite atsiųsti nuorodą į šį.

naudoti GTP-USB "2005 m. vasarą programuotojas. tai kainuoja 100%

Aš noriu žinoti schematiškai arba išsamiai GTP-USB "2005 m. vasarą programuotojas. prašome padėti man.

[Quote = sadashiv_sm] Hi ... žr. šio pdf ... ji schematiškai ... Mano [/quote] Bet be įkrovos tai schematiškai nenaudingas.

bandyti sukurti šį programuotojas. Tai nemokama. grandinė yra ten tinklalapyje [url = http://www.kitsrus.com/] Kitsrus.com svetainė [/url] jei negavau grandinės, pm man
aš negavau grandinės

I didn't get grandinė
Jūs turite iš naujo atidaryta 5 metų pokalbio. Iki šio laiko VP gali turime grandinės, bandė, išbandyti jį.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back