USB mikrovaldiklio programavimo,

D

dinesh401

Guest
aš noriu žinoti, apie tai, kaip siųsti duomenis į kitą kompiuterio USB arba) bet kitas paprastas circuitary, kaip mikrokontrolerio naudojant USB nenaudojant usb serijos konverteris. galiu siųsti duomenis tiesiogiai į 8051 mikrokontrolerio naudojant usb? Ar tai įmanoma? jei ne tel man kitą mikrovaldiklis grandinę, kuri palaiko USB duomenis tiesiogiai, ir kai pagrindinis pavyzdys USB programavimo programa

U galite naudoti PIC18F4550. Jis remia USB. Bet kokiu atveju, USB nėra paprasta, kaip UART.

galite man papasakoti, kaip programą, ty siųsti duomenis per USB, ty kaip siųsti duomenis per USB. Nuosekliojo ryšio tarp kompiuterio turime HyperTerminal, kuriuo mes galime išsiųsti duomenis, naudojant RS232. Taip pat yra programinė įranga, siųsti duomenis per USB?

Norėčiau pradėti tikrinti, FTDI, kurie pateikti įvairius USB serijos lustai. Mano USB GPIB dongles, USB OBDII sąsaja visiems atrodo, juos naudoti, jie turi Windows tvarkyklės palaikymas ir pan.

Aš noriu žinoti, apie tai, kaip siųsti duomenis į kitą kompiuterio USB arba) bet kitas paprastas circuitary, kaip mikrokontrolerio naudojant USB nenaudojant usb serijos konverteris. galiu siųsti duomenis tiesiogiai į 8051 mikrokontrolerio naudojant usb? Ar tai įmanoma? jei ne tel man kitą mikrovaldiklis grandinę, kuri palaiko USB duomenù tiesiogiai ir USB programming
su USB pagrindai daugiau informacijos skaityti Jan Akselsono USB Užbaigti Pradėti kai pagrindinis pavyzdys programoje pasirinkite valdiklio daryti USB operacijos, .. Aš naudoju PIC18F4550 tai ir dirbti su USB .. Norėdami pradėti greitai i pasirinkti MikroC Kompiliatorius ir gauti ir siųsti duomenis į USB įrenginį Kaip HyperTerminal), aš sukūrė programą, tiesiog prisijungti su savo prietaiso .. U gali turėti nemokamą įrankį, vadinamą "HID terminalas", MikroC siųsti ir gauti duomenis per USB įtaisų, naudojančių HID klasė .. Aš pereis į Microchip Kompiliatorius greičiau ... su Microchip USB pagrindų pagalba .. Prieš ką nors tiesiog pradėkite mokytis USB pagrindus .. USB yra ne paprasta, kaip UART .. Hope this helps ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back