USB kontrolierius AT89C5132

S

ShuklaS

Guest
Aš esu ketinate naudoti AT89C5132 mano prietaise i wanna sąsaja su kompiuteriu, bet kaip už duomenų lapą Palaiko USB 1.1 mano sistema dosent reikalauja didelės spartos ty 480Mbps, todėl prašome patarimus man eiti su juo kaip gaminio gyvavimo ciklo trukme yra maždaug 10 metų, taip pat kompiuterio USB prievadas parama USB1.1? ar patarimų gerų kontrolierius (žemos kokybės)

Hi taip offcourse galite naudoti USB1.1. Visi USB2.0 compiant PC gali palaikyti USB1.1. Tikiuosi, tai, ką jūs laukiate. Jei ne rašyti atsakymus.

bet valdiklis onl paramos visu greičiu, ką apie mažu greičiu? ir tai, ką yra skirtumas tarp mažo aukščio ir visu greičiu protokolo.

hi neseniai PC USB valdiklius palaiko visus tris greičiu. todėl Jums nereikia nerimauti dėl PC pusėje. Jūsų prietaisas AT89c5132 gali perduoti duomenis su 12Mega bitai per sekundę tik. Galite valdyti savo prietaiso mažo greičio (1.5Mbits/sec) arba didelės spartos (480Mbits/sec). Nėra jokio skirtumo tarp žemo, visišką bei aukštos greičio matavimo prietaisai, išskyrus protokolus, mažas greitis yra nepalaikomas birių ir Izohrons perkėlimą. pagrindinis skirtumas yra planavimas sandorio 1. Žemas ir visiškai greičiu, priimančioji tvarkaraščius sandorių per 1 milisekundės frames.The priimančiosios gali tvarkaraštį sandoriams, bet kur ji nori kadre. 2. Šis procesas yra panašus dideliu greičiu, tačiau naudojant 125 mikrosekundę microframes **** galite ne USB, atrodo, visiškai Jon Axelson ********* Tikiuosi, aš esu aiškiai.

Yra daug temų USB pradedantiesiems. Ar edaboard paiešką. Be to, USB dizaino pavyzdys taip pat yra gera pradedantiesiems. Nuorodą: h ** p: / / rapidshare.de/files/7658886/USB_COMPLETE_MAZ.rar.html

Hi Jūs galite atsisiųsti "Mass Storage" Jon Axelson iš žemiau Rapidshare nuorodą ... tai jau buvo suteikta edaboard. kitus dokumentus galite atsisiųsti iš edaboard pati. Slaptažodis: ebooksatkoobe

Aš negaliu atsisiųsti per greitą akcijų meanwile Noriu žinoti baigtis supoose mano Valdiklio parama 4 baigtis reikšmę taip, kaip aš galiu konfigūruoti siųsti 25 skirtingų Pranešimo tipas (pvz., 10 kontrolinių ir 10 intrupt pranešimą) Ačiū

Hi Shukla, beje, ką jums reiškia "pranešimų". Tiesą sakant požymius vamzdžiai, kuriais jūs galite bendrauti su priimančiosios arba įrenginio. Tarkime, jūs turite 4 požymius, 1. baigtis bus kontrolės baigtis ir visa kita bus nutraukti, birių ir ischronous. Kiekvienas vertinimo kriterijai yra naudojami, kai konkrečiam tikslui, pavyzdžiui, USB Pen Drive bus perduoti birių duomenims saugoti, vyks didmeninis perdavimas. Ir numatytąjį baigtis kontrolės Titravimo pabaigos taškas yra naudojamas norint gauti informacija apie prietaiso, pavyzdžiui, aprašymą ir kt ... Ir kiekvieną tikslą, pirmiausia turėtumėte studijuoti, tai galite gauti normaliomis google ..... Knyga johnaxelson suteiks jums visą USB protokolo idėja .. Taip pat galite pabandyti www.4shared.com . Čia galite gauti visų rūšių knygų paieškos knygoje. galite gauti aukščiau šioje svetainėje knyga.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back