USB ir Parallel Adapter for Xilinx JTAG

B

Band

Guest
Paprasta grandinę prijungti lygiagrečiai uosto į Xilinx JTAG programuotojas yra lengvai prieinama internete ir veikia puikiai.Tačiau, mano nešiojamas nėra lygiagrečios uostą.Aš bandžiau porą "Uostas Replicators" tačiau juos naudoti chipsetem, kad neleistų dvikryptė operacijos.

Aš szarpnęły per vieną adapteris naudoja MOSCHIP, MCS7705.Iš duomenų, kad luste, atrodo, visiškai gali būti naudojamas kaip dvikryptė uosto.Tačiau, aš į daug problemų gauti Windows XP įkelti tinkamas tvarkykles.

1.Ar kas nors familar su šia adapterio?

2.Ar kas nors būdu jį dirbti tiesioginio įėjimų į uosto LPT programuotojams kaip Xilinx?Jei taip, galite mums gudrybės?Ar galite pranešimą versijos vairuotojo naudojate?

Vėlgi, nors šis prietaisas rodo pažadą, I
haven't gotten jį dirbti dar.Į vadovą, kad prietaise teigiama, kad jis veiks su skaitytuvams, kad vykdoma SPP režimu.(Uostas replicators kad nepavyko man sako, kad skaitytuvams nėra palaikoma.)
Šis prietaisas būtų prieinama internete.Žemiau yra URL.

http://www.iwin2win.com/usbtodbpapra.html

Ačiū.

----- Steve

http://www-user.tu-chemnitz.de/ ~ heha / bastelecke / Rund% 20um% 20den% 20PC/USB2LPT/index.html.en

banjo, kaip apie atsisakyti VVKT ir naudojant USB?Platforma Kabelinė USB yra šiek tiek brangesnis, bet jis puikiai mane:
http://www.xilinx.com/xlnx/xebiz/designResources/ip_product_details.jsp?key=HW-USB-G
Arba jūs turite specialių JTAG programinę įrangą, kuri tik kalbina VVKT prietaisai?

Dainis, kad atrodo gana protingas prietaisas.I'll bet tai lėtas, tačiau.Does anyone know for sure?

Ačiū už sukelia.Aš kreipėsi į dizaineris USB2LPT.Pirmiausia leiskite man pasakyti, kad aš turiu viską, atsižvelgiant į jo darbą.Manau jis padarė baudos darbą.Yra keletas klausimų, savo prietaise.Pirma, aš iš viso naudoju XP ir kai kurių XP mašinos turi problemų su savo tvarkykles.Antra, jis yra pastatas šių prietaisų rankomis ir todėl galimybė yra maža.Atsižvelgiant į išlaidas, susijusias su rankomis pastate mažus kiekius, jo kaina yra labai maža.Jis tikriausiai prekiauti ties kaina.
Jis, o aš klonas savo įtaisas (-ai) iš jo informacijos apie interneto.(Jei norite tai padaryti, rašykite autorius, kaip jis nori problemą eilės numerius už EEPROM).

Į Xilinx tirpalo yra galimybė, bet kainos buvau cituojamą didžiulė.Aš gali tekti Przybornik pora laptopów, kad bet koks kainų skirtumas priduria viršų greitai.Be to, aš keli programuotojai ir mikrokontrolerių kad tik skaičiuoti nuo lygiagrečiai uoste.Jei aš galiu gauti LPT uosto darbo per USB, galima remti šias programuotojų iš mano nešiojamojo kompiuterio, taip pat.

Atsižvelgiant į MOSCHIP prietaisas, aš neturi Dotarłeś gerai įdiegti keletą XP dėžės.Nešiojamas kompiuteris nebus rodomi prietaiso visais.Du XP pulpitów įdiegti įtaiso, tačiau savo vidaus loopback bandymas nepavyko.Tačiau dėl Win2K darbastalio, aš gauti ją įdiegti ir išlaikyti vidaus save išbandyti.Deja, Win2K laukelį neturi POVEIKIO programinę įrangą, todėl aš negaliu bandymo JTAG dar.

Aš tikriausiai nuolat bando už likusią savaitę dėl MOSCHIP prietaiso.Jei aš negaliu daryti rajožuvės, aš tikriausiai pirkti USB2LPT ir tikimės I
don't paleisti į WIN XP problemą.

PS Taip, USB2LPT lėtai.Jei kasti per savo interneto puslapį, jis nurodo šį faktą ir pateikiami kai kurie numeriai.Tačiau, aš naudoju JTAG tik programavimas.Kadangi pakrovimo naujų bitų failų nėra atsitikti, kad dažnai už mane net tada, kai prototipų, greičio klausimas nėra didelė investicija.

Mėnuo atgal aš nusipirkau Xilinx Platforma Kabelinė USB $ 149 JAV, o dabar $ 199 US.Ouch!

Digilent parduoda savo JTAG, USB kabelis tik už $ 38 US, bet turite naudoti Digilent's "Adept programinės vietoj Impact.Aš ne išbandžiau.
http://www.digilentinc.com/Products/Catalog.cfm?Nav2=Cables&Cat=Cable

Kai aš naudoju Impact 9.1i sukonfigūruoti virtex-5 SX50T (2,4 megabaito bitstream) mano Xilinx ML-506 laive:
- Xilinx Platforma Kabelinė USB: 5.8 sekundės
- Xilinx Paralelus Kabelinė IV: 5.7 sekundės
- Klonas Paralelus Kabelinė III: 85,5 sekundės

Paralelus Kabelinė III lėtai, nes KALTAI kirpčiukai į JTAG signalus.
Tikimės, kad papildomos USB2LPT sulėtėjimas yra ne tokie griežti kaip 100x blogiausiu atveju.

Ir po bandymo MOSCHIP įrenginį Windows 2000,
radau, kad jos galiojantys vairuotojų nepalaiko tiesioginių uosto registre įėjimai.Todėl aš negalėjo gauti arba Xilinx Poveikio arba XESS programinė įranga darbui su adapteriu.Windows 2000 mašina Aš naudoju jau buvo LPT1 pagrindinėje plokštėje, todėl aš galėjo patikrinti visi kabeliai ir mazgai buvo gera, prieš pradedant bandymą.

Į USB2LPT atrodo įtraukti emuliacija programos, kuri programinės įrangos pleištuoti kuris spąstus ir nukreipimų registre IO įėjimai, kad būtų skirtas USB spausdintuvo prievadas.Vairuotojai už MOSCHIP prietaisas akivaizdžiai yra ne programinės įrangos Klin.

Aš užsisakyti vieną iš USB2LPT konverterių iš Henrik.Tikimės, kad bus dirbti su savo XP nešiojamas.Nors Digilent JTAG kabelis yra šiek tiek pigesnis ir greitesnis, jis nebus remti kitus esamus forumus.Pavyzdžiui, XESS linija FPGA vystymo lentos yra DB25 LPT uosto connecter teisę ant lentos.Šios plokštės gali būti ne Programavo JTAG ir turi prisijungti prie lygiagrečios uostą.

Labas,

Aš išvedė gabalas JTAG, USB kabelis nuo Digilent.

Uruchomiłem eksporto Adept Software Suite ".Man pavyko inicijuoti grandinės ir ji parodė savo prietaiso (XC9536) ekrane.Mano problema yra ta, kad, kai paspaudžia Browse mygtuką, norėdami atidaryti failą, aš negalėjo t rasti SVF byla mano CPLD projektų katalogą, kuriame buvo sukurtas pagal Xilinx s ISE Webpack.

Dodałem JED failą konfigūracijos failo stulpelį, o programos funkcija, kad gamintojai vis dar yra išjungta.

Kokie yra skirtumai tarp JED & SVF failus?Kaip aš galiu sukurti SVF iš ISE Webpack?
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Aš niekada nesinaudojo SVF failus.Manau, kad tai yra vidaus rinkmenas kuriamos Digilent įrankis.Kai uždarote programą ji paklaus, ar norite išsaugoti SVF failą.Priežastis manau, tai, kad Xilinx buvo kažkas panašaus, kad CDF failą.Niekada naudoti šiuos ir visada tik įkelti JED tiesiogiai.

Jums pabandyti paspausti į mažą langelį savo lustą, pasirinkite jį?Šios priemonės yra sukonstruotos kalbėtis su kelių dalių į JTAG grandinėje.Todėl, turite nurodyti, kurioje prietaisas grandinės Jūs bandote adresu.Šios priemonės padės visiems kitiems įtaisams pass-through mode.Šis žingsnis yra nereikalingas, kai grandinėje yra tik vienas įrenginys, tačiau manau, kad jūs turite, pažymėkite langelį šalia įrenginio nuotrauką.

Ar prietaisas tai Neužpildytos čekis?Jei tai taip pat yra wyszarzony, tai kita clue kad programuotojas nežino, kad prietaisas yra pasirinktos.

Žmonės Impact Pagalba skirsnį, pavadintą "generavimas yra SVF, XSVF arba STAPL Failas".Aš niekada išbandžiau.

Tai gali būti naudinga per:
"SVF ir XSVF Failų formatai už Xilinx prietaisai"
http://www.xilinx.com/bvdocs/appnotes/xapp503.pdf

Echo47 yra teisinga.Poveikį gali sukelti SVF failus.Dabar, kai aš dar miego, mano atminties grįžta.

Aš SVF failus keletą mėnesių atgal, reikalinga lauko CPLD atnaujinti.Xilinx paskelbė kai kurių mikrokontrolerów kodas naudoja SVF medžiagą savo indėlį į bit-bang į JTAG.Mūsų programinės įrangos departamentas padarė tiesioginį uosto kodą ir todėl reikalaujama, kad aš tiekimo CPLDs tos formos atnaujinimo.Iš poveikio, galite pasirinkti SVF konvertavimo iš "Output" meniu.Kaip žinote, aš tik po GUI ekrane ir viskas buvo gerai.Iš tikrųjų, procesas buvo taip paprasta mane kurį laiką net prisiminti, o ne ji.Viskas, ką aš padariau buvo įkelti JED failą Poveikio tada rezultatas su SVF formatu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back