USB I / O duomenų

Q

q1212

Guest
gali kas nors žino, bet USB programinės įrangos I / O perduoti duomenis? ne scenarijus, bet jau padaryta programinės įrangos. man reikia komandą iš USB servo varikliu (FUTABA). arba įjungiama / išjungiama vadovaujamos (tik pamatyti, kaip tai USB prievado darbo) ir, jei scenarijų C + + / Pascal / VC ++;#) yra i dont mind. Ačiū.

Sveiki, malonu matyti jus vėl čia. Jei jūsų programinė įranga VSA palaikančios COM prievadus virš COM2, gali būti, galite pabandyti su USB į RS232 keitiklis ir prijungti savo variklio valdiklio lenta. Kadangi jūsų valdytojas yra RS232, kaip kitaip jūs ketinate prijungti per USB? Taip pat jie aptarimas Rapu modulis, USB jungtis, kas jie?, Jie serijos RS232 išėjimai? Kitaip, dabar, kad jūs turite nuoroda testavimo sistema su PC, ir jūs žinote, ryšio procedūros, kodėl ne jūs naudojate mikro valdiklio kontroliuoti variklio, kuris yra logiškiausia, ką daryti jūsų atveju? Regards, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] Laktronics [/url]

man reikia į LED (tik pamatyti, kaip USB uosto darbą) ir, jei scenarijų C + + / Pascal / VC ++;#) yra i dont mind įjungti / išjungti. Jūs galite padaryti scenarijų, ON / OFF LED prie USB prievado?

Sveiki, USB jungtis yra tik dvi eilutes dataD + ir duomenų, D ir kitų dviejų linijų +5 V ir žemės. Visi duomenys į / iš USB jungtis yra vežami sparčiai, kad jei turite specializuotų duomenų siųstuvas ir USB uoste mikrokontroleris, jūs negalite rinkti duomenis iš uosto. Taigi, tai nėra taip paprasta, kaip nuosekliojo prievado ir todėl nėra labai lengva įjungti LED. Galite Žinoma siųsti komandą į mikrovaldiklio įjungti LED prijungtas prie vieno iš savo kaiščiai, tačiau, kad reikės tiek PC, tiek programinę įrangą, taip pat USB sąsają grandinės išorėje. Jei norite studijuoti daugiau apie USB ir jos darbo, apsilankykite "Intel" svetainėje, "Intel" Spaudos išleido knygą "USB dizaino pavyzdys''John Hyde, jame yra pateikta keletas pavyzdžių, ir CD su programine įranga. Jis yra brangus knyga , bet tai verta kaina, ir aš patarčiau jums eiti, jei norite sužinoti daugiau apie USB. Nebandykite projektus apie tokias sudėtingas sąsajas, nebent jums visiškai suprasti jo veikimą. Pagarbiai, [url = http://bharathyeju blogspot.com] Laktronics [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back