USB GPS pelių tyrimų duomenys -> UART

S

steve1985

Guest
Sveiki, noriu gauti duomenis į GPS USB pelė Atmega16, suprasti, kad aš naudoju VDIP1 USB modulis ( http://www.vinculum.com/prd_vdip1.html ), kuris turėtų konvertuoti USB duomenų srauto į UART formatas. Bet deja jis neveikia. Jei aš tiekimo VDIP1 (kuri naudoja VNC1L lustas beje.) Su įtampos matau sritį lygis auga, bet nieko daugiau atsitinka. Aš neturiu jokios minties, kodėl tai neveikia. Kaip GPS pelės Bandžiau Navilock NL-302U ir Ublox Antaris 4, bet nė vienas iš jų darbai. Ar gali būti problema su firmware arba USB sąsaja? Deja, aš nesu labai gerai susipažinęs su šių dalykų, kad Būčiau labai dėkinga, jei kas nors galėtų man padėti. Thanks a lot. Steve

ei, kokia sąsaja jūs apimties. Kuris lustas nėra duomenų gavimo tinkamai ...

Sveiki, bandau prisijungti Navilock NL-302U USB GPS pele per VDIP1 USB modulis su Atmega16 lustas. Bet Atmega16 negauna jokių duomenų, todėl aš manau, kad gali būti problema su VDIP1 USB modulis firmware, tačiau aš nesu įsitikinęs. Mano tikslas yra prijungti NL-302U USB GPS pelė su Atmega16 lustas, bet jis neveikia, nes aš gauti jokių duomenų iš VDIP1 USB modulis, thats problema. Kokių nors idėjų?

Jei manote, USB modulis neveikia vienintelis būdas sužinoti, ar tai gerai ar ne, arba rodiklių ant lentos arba per USB MAGISTRALĖS analizatorius. Ar galima naudoti kai kuriuos rodiklius per UR firmware Patikrinti, ar FIFO R gauti užpildyta tinkamai ... Ar turite prieigą prie bet kurio USB autobusai bandomųjų ...

Hi dear Steve'as. Aš perskaičiau jūsų klausimus ir Oleinikov atsakymus. Aš esu suinteresuotas žinoti, kurios rezultatas buvo pasiektas po to, kai jūsų bando skaityti GPS duomenis per USB prievadą jūsų aparatinės įrangos. Ar jums pasiekti bet kokį savo projektavimo eilės? :: Ar jums jokių duomenų iš USB GPS per USB išorinį prievadą? Gal galėtumėte man šiek tiek informacijos apie savo pasiekimus? Ačiū iš anksto. Alireza

Sveiki, mes ne gauti duomenis per USB sąsają, buvo problemos su firmware. Taigi mes nusprendėme naudoti nuoseklioji sąsaja. rūpintis!

Hi dear Anand Makarov aš perskaičiau apie tai, kaip prijungti USB GPS tarp jūsų ir Steve1985 aparatūros pokalbiai. Radau, kad esate USB sąsajų ekspertas. Aš ką tik paprašė Steve1985 kad norėjo sukurti tokią sistemą, ir jis man atsakė, kad, deja, jis negalėjo padaryti, kad. Ar galima mane mano projektą. Turiu pagrindinis klausimas apie jo tinkamumą? Ar Vykdytinas užduotis sujungti ir šį periferinių ir jos sąsajos projektavimo programinės įrangos, o mes neturime jokių duomenų iš USB GPS išskyrus Windows Driver? Būčiau labai dėkinga, jei atsakyti į mano klausimus apie šį klausimą? Ačiū iš anksto. Alireza

Salamas Gerbiami Anand Makarov. Ačiū už atsakymą ir dėmesį. Turiu projektą, kuris turi USB prievadą gali toconnect GPS USB ir patraukti GPS duomenis šis autobusas. Šis uostas turi būti galėtų būti prijungtas prie bet GPS USB. Pirmasis klausimas yra apie įgyvendinamumą. Ar Vykdytinas klausimas nepaisant jokių duomenų apie GPS tinklą? Mes tik dabar, kad duomenys turėtų būti NMEA-0183 protokolą! Ar tai taskdoable Skaitmeninės kameros? tai reiškia, kad prijungti kamerą prie šio uosto ir greiferiniai vaizdo duomenų? Ačiū iš anksto. Turėti ryšį prašom. Sėkmės: D

Hi Steve. Jūs sakėte, kad galėtumėte gauti duomenis per USB ir tada jums pasirinkti serijos. Ar tai reiškia, kad jūs pasirinkote GPS, siunčia duomenis per RS-232 nuoseklusis prievadas, kaip?

Aš matau duomenų perdavimo spartos ir stuff NMEA-0183 protokolą ir atrodo, kad nėra aukštas ... techninės pusės aš nematau didelių problemų įgyvendinant šį ... Apie priimančiosios pusės vairuotojo iššifruoti duomenis jums reikės ... ką jūs už tai planuojama ... Dėl skaitmeninės kameros, pavyzdžiui, taikymo yra mikroschemos prieinama specialiai šiam ... Jūs galite naudoti juos, arba naudoti bendrinį USB valdiklio ir rankena pridėtinės firmware ....

Hi dear Anand. Ačiū dubliavimą. T įmanoma vardas IC skaičius, kad žurnalo duomenis iš USB kamerą, pavyzdžiui, kad aš galiu matyti jos funkcijas. Kas išraišką prasme "rankena firmware važtaraščius ..."? Ačiū visiems. Alireza

http://parts.digikey.com/1/parts/1160471-ic-usb-video-audio-sw-20-dqfn-fsa203bqx.html check this out .... yra daug mikroschemos, kurios jau yra, nors aš ne bandė ... Kai aš sakau, rankena firmware virš galvos, ką aš reiškė, kad bus tam tikrose srityse video klasės prietaisas paketus pasakyti parašas ir medžiagų, kurios yra apibrėžtos klasės vaizdo protokolą ... prietaisų, palaikančių vaizdo klasė veiks vidaus kodekai tvarkymo virš galvos, o bendrinis prietaisai jums pasakyti prietaisas, kaip elgtis su pridėtinės ....

VNC1L nėra web cam, tačiau luste režimas, duomenų režimu ir vadovavimo būdas. Jums turėtų vairuoti DataREQ pin, nesvarbu režimą, kurį norite eiti. Duomenys gali būti perduodami iš GPS ir pele ir Kamera lustas, jei šis kontaktas yra gerai. VDIP ateina su sena firmware, atnaujinti ... tai galima padaryti per USB masinio saugojimo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back