USB 2.0 & CY7C68013

B

BenKropp

Guest
Labas, man reikia perduoti (daug) duomenų iš mano lenta prie kompiuterio per USB kompiuterio. Todėl arba CY7C68013 arba CY7C68013A atrodo geriausias pasirinkimas. Deja aš perkrautas dokumentų ir nežinau, kaip pradėti pvz. raštu aparatinę, Win2k įrenginio tvarkyklę ir užklausų per Visual Basic. Ar kas nors patarimus man panašų projektą, įskaitant gerą aprašymą arba vadovėlį. Gal ten gerai (pigiai) vertinimo tarybos arba tai modulinė h ** PS: / / digilent.us / Pardavimai / Product.cfm Gam = USB2 yra geras atspirties taškas? Thx iš anksto

jeigu aš atsimenu teisingai? eva lenta iš kipariso nėra, kad brangu. Manau, tai yra mažiau nei 200 eurų. ieškoti čia: h ** p: / / www.sasco.de/, jei esate iš šio regiono.

Thx už atsakymą. Aš mačiau jį savo oficialioje interneto svetainėje apie 500 $, bet klausimas yra, jei aš turiu jį. Ar yra kas nors įtraukiamas, kad aš negaliu gauti nemokamai? Priešingu atveju norėčiau 50 $ modulis: D

kas yra jūsų duomenų perdavimo greitis iš jūsų valdybos prie kompiuterio? jūs galite suteikti man nuorodą į 50 $ modulis?

gal tai padeda: h ** p: / / www.braintechnology.de/braintechnology/usb2dll.html jei turite vertimo problemų man.

BenKropp, Digilent produktą iš savo nuorodą reikalauja jų sistemos taryba. Manau, kad jums šį USB kortelė yra nenaudingas. Dataie, Ar bandėte šią kortelę pats? Aš ieškau prijungti USB klaviatūra su 8051 mikrokontrolerów būdas. Per laikotarpį nuo savo nuorodą dokumentas yra skirtas USB20CTest_MCU51 pavyzdys. Ar kas nors bandė tai?

Ianp. USB klaviatūra pati kaip USB20C, todėl mes negalime prisijungti du USB įrenginį tiesiogiai.

Taip, aš žinau, kad. Ir štai kodėl aš ieškau ne PL2303 arba CP2102 kaip sąsaja IC tarp USB ir 8051 ..

Mano patirtis su išorės USB sąsaja lustai kad sąveikauja išlaidos kartu su 8051 greičiu vos sugeba pateikti USB1.1 greičiu, todėl naudojant USB2.0 frakcija yra tikriausiai tik laiko švaistymas. Jei jums reikia greičiau perdavimo sparta, naudokite su integruotu USB valdiklio UP.

[Quote = IanP] Taip, aš žinau, kad. Ir štai kodėl aš ieškau ne PL2303 arba CP2102 kaip sąsaja IC tarp USB ir 8051 .. [/quote] Pagrindinė problema yra ta, kad tai nėra įmanoma, USB prietaisas kalbėti į kitą USB įrenginį, trumpai naudojant naujas OTG standartus. USB priimančiosios orientuotas protokolas, ir priimančiosios turi būti, kad komunikacijos turi vykti.

Kiparisų yra USB lustų pora su tiek priimančiosios ir periferinių SIE's. CY7C67200 CY7C67300 SL811HS Jie ką tik pakeitė išdėstymą savo puslapyje, todėl, deja, aš negaliu duoti tiesioginių nuorodų. Eiti į www.cypress.com - pasirinkti produktus ir tuomet įterptosios šeimininkai. Taip pat galima atsisiųsti diegimo CD-ROM, su kodas pavyzdžiai (tiek priimančioms, periferiniuose ir tiek)

Rimčiausia problema, kad vienas susiduria bandydami dizaino savo USB įrenginiai yra neccesity pažinti visą USB protokolas. Be to, ten taip pat yra raštu nurodo tinkamą tvarkyklę reikia. Visi lustai aprašyta pirmiau turi būti toks vairuotojas. Daug geresnis sprendimas yra naudoti FT245BM arba FT232BM lustų iš www.ftdichip.com . Jūs galite nemokamai parsisiųsti Windows tvarkyklės (*. sys failo) ir *. dll failą whcich leidžia jums bendrauti su thec skiedros per bet programavimo kalba. Jūs neturite žinoti, kas apie USB (išskyrus keletą elementariausių dalykų)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back