universaliųjų moduliatoriaus MATLAB kodas

K

ki_ki

Guest
Man reikia MATLAB kodas amplitudės poslinkio įveda skaitmeninio ryšio. Pls atsiuntė kai man ... ačiū nuorodos

ilg = 10000;% skaičius simboliai M = 16;% dydis abėcėlė msg = randint (LEN, 1, M);% originalus signalas% moduliuoti naudojant PAM, txpam = pammod (MSG, M);% Perturbować etapas moduliavimo signalas. phasenoise = randn (ilg 1) *. 015; rxpam = txpam * exp (-j * 2 * pi * phasenoise);% Sukurti sklaida sklypas gautas signalas. scatterplot (rxpam), pavadinimas ("Noisy PAM Taškinė Sklypas");% demoduliuoti gautas signalas. recovpam = pamdemod (rxpam M);% Apskaičiuojamas simbolis klaidų skaičius. numerrs_pam = symerr (MSG, recovpam);

[Citata = ki_ki] man reikia MATLAB kodas amplitudės poslinkio įveda skaitmeninio ryšio. Pls atsiuntė kai man nuorodos ... ačiū [/quote] Labas ki_ki, pabandykite hxxp: / / www.google.com/search?hl=en&q=Matlab+ Kodas +% 2B + ASK & btnG = Google + Search Jei manote, kad padėjau , prašome spausti padėjo man mygtuką. Ačiū, visi geriausi

Sveiki, kreipkitės yra paprastas, galite pabandyti čia yra keletas skaitmeninio moduliavimo schemas. galite "Google" gauti samouczków ..... jei norite, bet kokią pagalbą, EDAboard Chan [color = White] d [/color] Re

Aš dirbu dėl dvigubos juostos GSM Jammer, GSM 900 ir GSM 1800. Man reikia MATLAB modeliavimo šį Jammer. PLZ suteikti man MATLAB kodai šį PLZ.

Plz man padėti, bet iš Pakistano padarė projektą Mobilusis telefonas Jammer, PLZ suteikti man modeliavimas.

Aš taip pat reikia Jammer modeliavimo ... prašome siųsti ryšių _ inžinierius at yahoo dot com

man reikia aa MATLAB kodą mobilusis telefonas Jammers plzz skubiai man reikia plz plzzzzz plzzzzzzz siųsti [el.pašto adresas] vikram_reddy74@yahoo.com [/email]

Sveiki visi Esu rimtas naujokas šiame moduliavimo būdus: (Aš jau svarstymo ir dar nesuprantu jei man reikia projektuoti QASK moduliavimo schemą MATLAB šias specifikacijas, kaip man tai padaryti bandwidth? 200 kHz, centro dažnis: 1,420 MHz signalo galia: 1 mW triukšmo galios spektrinis tankis: 1,0 10 9 W / Hz kanalų laiko idealus ir triukšmo priedą baltas Gauso atstovaujama MATLAB naudojant mėginių ėmimo dažnis = 10 MHz laisvai pasirinkti - dydžio simbolis, M. - impulsų formavimo, g (t). simbolis norma, R. Thank you so much ur padėti ir taip pat gali tiesiogiai UR patarimus [el.pašto adresas] cool_boyz28@hotmail.com [/ paštu]

[Quote = ki_ki] jei i WAN ASK grandinės naudojant Simulink? kaip ......[/citata] Simulink galite rasti paklausti kaip PAM moduliatoriaus moduliatorius. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 58 sekundės: [/color] [/size] [quote = vikky420] man reikia aa MATLAB kodas mobilusis telefonas Jammers plzz skubiai man reikia plzzzzz plzzzzzzz PLZ siųsti vikram_reddy74 (at) yahoo.com [/quote] I dont think galite bet kada rasti Matlab kodas mobilusis telefonas Jammers. Jūs galite gauti modeliavimo

kodėl jums reikia? Jei jums reikia, tai kodėl gi ne padaryti jį? jei jūs negalite padaryti jį sužinoti, kad ji

[Font = "Franklin gotikos Vidutinis"] Ačiū už UR atsakymą bičiulių [/font]:-D [color = "Silver"] [size = 1 ]---------- Pranešimas Parašytas 05:28 - --------- Ankstesnis pranešimas, 05:27 ----------[/DYDIS] [/color] man reikia paklausti ir FSK bangų formas ...... gali bet vienas man padėti???

plz man reikia pagalbos, aš noriu sprendimas 8051 Microcontrollers m.ali.mazidi 2-asis leidimas

[Font = "Gruzija"] [/FONT] gali bet vienas tel man knyga ai geriausias skaitmeninės comminication:? Roll:

Norėčiau pasakyti, Sklar apima daugelį temų, bet tik šiek tiek sudėtingas. Yra dar viena knyga Glover ir dotacijos, jūs galite turėti savo turinį ieškoti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back