UML įrankiai įterptųjų

W

wolf69

Guest
Labas,
padaryti visiems naudoti UML programinės įrangos modeliavimo įrankis?Įterptųjų dizainą?
Norėčiau sužinoti, kaip jūs manote.(tikiuosi ne Like a Rolling Stone ...)

Bye All!

Labas,
paprastai naudoti I-Logix Rapsodia tačiau tik
į analizę ir dokumentus,
o ne
generuoti tiesiogiai kodas.

Vienas iš labiausiai žinomų produktų
Racionalus realiu laiku, bet man tai ne
tiek linijinėms, tai pernelyg sudėtinga.

iki
Stevasway

I've been dalyvauja daug įterptųjų projektus.

Aš neabejoju, kas, kad naudojant UML nėra * ne * sutrumpinti projekto laiką, kai programinės įrangos komandos yra mažesnis negu šeši.Iš savo patirties projekto kartus padidės maždaug 15%.

Didesnių grupių gali arba negali padėti, aš neturiu patirties tikrai didelis įterptųjų sistemų.

Aš pamiršau pridėti - jei domina, naudojant UML Embedded stuff pabandyti Złapać šią knygą: --

"Praktinė Statecharts C / C : Kvantinė Programavimas Įterptosios sistemos"

I'm įpusėjus jos metu, ir galima pamatyti daug žada į siūlomą metodą.

Mano nuomone, naudojant UML projekto dokumentacija
ir analizė yra geras būdas skleisti bet kokią
programinę įrangą ir tokiu būdu įterptų aparatinę.

Galimybė grafinės viziją valstybės
mechanizmus, kad sudaryti sw / fw suteikia
didelis privalumas, siekiant geriau suprasti, kas
rašyti.

Kai projektas mąstymo "UML vizija" galite abstrakčiojo visiškai
iš kodų, kad rašyti.Jūs galite gauti bet kuriuo atveju: abiem jums Variklis, kad automatiškai generuoti kodą, ar turite sluoksnis kaip Kvantinė programavimas.

Paskutinis pabaigoje analizė gausite standartinį dokumentacija
kad jūs galite pateikti savo klientų, ir tai yra geras dalykas.

Manau, kad yra programuotojų ir sw / fw projektų rengėjams.
Skirtumas yra tai, kaip jos požiūrio projektus.

UML yra būdas mąstyti ir projektavimas.

Aš tikrai atitinka stevasway.
Anway stevas, kodėl nereikia naudoti kodo generavimo rapsodija?

Aš mačiau tik brošiūrą apie rapsodija ir aš manau, kad ji gera, tačiau aukštos kainos įrankis.
I'm going to įvertinti RealTime studija, gana simila r įrankis, bet pigiau manau.

Bye All!

Aš nusipirko kopiją Rhapsody (architektas licenciją).

Aš naudoju Rapsodia kodo generavimo dėl trijų priežasčių:

1 - kaina yra per didelė (Sutinku su Wolf69).
2 - Kurti kodą tapo Rhapsody įrankis išlaikytinį, int
prasme, kad jūsų kodas pagaliau abstrakcji vertė gali būti
per didelis.
3 - Aš manau, naudojant Rhapsody (su miesto kodu Geną) su didelės apimties projektus
gali būti privalumas kitaip mažiems projektams galėtų būti
nepalankioje padėtyje.

What do you think?Kokia jūsų patirtis?

Iki visiems!

Labas,

Galite patikrinti www.iar.com
Jie VisualState kuris UML automatas modeliavimo ir projektavimo įrankis įterptųjų aplinkai.Jis gali būti vartojamas su ar be OS ir galėtų generuoti kompaktiškas kodas.

Hi All
Stevas,
Aš tik patirtimi kurti integruotą programinę įrangą ir tt be modeliavimo įrankius.Bet aš pažiūrėkite šiuo klausimu (nes man pereiti prie didesnių projektų ir perdirbėjai rankos).
Pernai vasarą aš įvertintas visualstate ir aš manau, kad yra labai galingas įrankis modelį ir griežtai sukurti dalių jūsų paraišką.Tai userful kai tenka dirbti su "valstybės", be to, leiskite jums įgyvendinti Laiksakritība ir tikrai lengva.Pavyzdžiui modemo valdymo ateis greitai, aiškiai ir su aukšto lygio bandymų prieinama.
Bet kitos vaizdinės priemonės, kaip raphsody su Magnum valstybės arba Real Time Studija apimtų daugiau aspektų, enire projekto (pvz., sistemos modeliavimas arba procedūrinių modeliavimas, klasės modelių,
o valstybės modeliavimas per ...).So
I'm going įvertinti (savo laisvo laiko) Real Time
StTikrai manau, kad negali daryti teigiama tokia gera, kaip su visualstate ..I'll try.
RealTime studija "vieno komponento", viduje yra teigiama, klasių sistema ir kodo generavimo.

Taigi Stevas, tikriausiai su kodo generavimo jums įrankį priklausomi, bet mano patirtis rodo,
kad galbūt tai yra vienintelis būdas gauti dokumentai atnaujinami kaip kodas.Dar vienas privalumas Aš matau, kad jei jūs gaunate kitą asmenį į programinės įrangos kūrimo procesą jis gauna prductive greičiau.Diagramos yra easyer skaityti nei kodas parašė kitiems asmenims.Galbūt mažų projektų per.

Bye All!

Beetrots:
kuris UML įrankiu Jūs naudojami (ty padidėjo 15%, besivystančios metu)?

Iki!

Rapsodia I-Logix ir amatų's realiu laiku studija - Tačiau tai tikrai nėra priemonė problemą.

Beetrots:
what do you think išsiplėtė iki 15% savo besivystančių metu naudojant UML?Be didelių ir mažų projektų?Ir jokios naudos iš viso?

Aš pažiūrėkite Kvantinė Programavimas Įterptosios sistemos jau seniai, ir padarė man gerą įspūdį, tačiau aš neturiu patirties jis.

Bye All!

UML 1.x priemonės tikrai nepadeda kaip ir pardavėjai, pavyzdžiui, pateikti savo rinkodaros medžiagos; tai tik plonu sluoksniu, nei C (arba Java), todėl tipiškų įterptosios kūrėjas naudojant C ir priimti UML 1.x tikrai migruoti į C ir taip pat bandys pereiti prie OO kaip paprastai underemphasised "dalis, spręsti".

Visų pirma, kalbama apie "visiškai kodas kartos" paprasčiausiai reiškia, kad priemonė kopijuoja kodą rankiniu būdu įrašyti ir įdėti kažkur į UML įrankis nukopijuoti iš į gana minimalus klasės apibrėžimas kodas.Jūs vis dar turite rašyti ir derinimo, kad kodas, ir šis metodas buvo nepaprastai didelių apribojimų, kaip ten iš tikrųjų yra dvi atskiros kalbų dalyvauja (pvz. UML ir C ), todėl jūs iš tikrųjų padidinti sudėtingumą plėtros spręsti problemas, užuot palikusi priemones, skirtas supaprastinti plėtrą panaudojant teisę plėtros kalbų ir nuomos įrankiai automatizuoti nuobodų ir klaidų linkę mechaninės veiklos, pavyzdžiui, raštu 100% C / C / Java / Ada / ...kurie bus rodomi jūsų tikslinė platforma.

Realios naudos naujos kartos modeliavimo kalbų, kai mes darome žingsnį nuo tradicinių programavimo kalbas kaip C, C , Java, naudojant naujus kalbomis, kurie įtraukti kai kurie abstrakcijomis, kurios trūksta UML 1.x ir šių kalbų.Visų pirma ji teikia oficialią, tikslios ir vizualiai būdu nurodant architektūra, sudėtinių dalių ir sąsajų, todėl tikrai gali nustatyti daiktų kartą ir vėl juos naudoti bet kokį skaičių kartų.Ieškokite UML 2.0 priemones dabar iš Telelogic ir ateities (pagal jų prekybą) iš ILogix (su kitais po 2004 m.), kuris iš esmės leistų pereiti nuo apribojimai tradicinių kalbų, pavyzdžiui, UML 1.x/C/C / Java.

Tačiau mažesnių projektų pranašumus, tikėtina, nebus outweight išlaidas 5 metams, jei kada nors.

Kiek prireikė laiko Embedded kūrėjams migruoti į C, tada C ?Jis dar nėra baigtas, kai vis dar naudojate surinkėjui!Przygnębiająco, nors, C , dabar 18 metų.Jei jis taip sh * t-karšta, kodėl ne visi naudotis?Tai nėra teisingas sprendimas,
tai kodėl.Ir pratęsti UML 1.x nėra teisingas sprendimas, nes jis labai glaudžiai susijęs su byla, kuri blokuoja kelius, ty C .

Deja apie Rant, tačiau šiukšlių kalbėjo apie UML 1.x aš Oburzony.

Apie kodas karta:
Tiesa, įrankių paprastai gali sukelti mažų dalykų jūs turite parašyti savo kodą, tačiau ši maža kodas klijai bethween visą kodą ir dokumentaciją.Bet jei tenka dirbti su "valstybės" (daugelis teigia) priemonių gali effectly gererate dalis kodą, kurį paprastai rašo ir leidžia jums patikrinti per "modeliavimo".

Objektas orientacija:
Žinoma, pagrindiniai privalumai yra, jei naudojate UML su ObjectOrientation.(dažnai naudoti didelį surinkimo porcijas mano projektų ....)

bye bye

wolf69 rašė:

Labas,

padaryti visiems naudoti UML programinės įrangos modeliavimo įrankis?
Įterptųjų dizainą?

Norėčiau sužinoti, kaip jūs manote.
(tikiuosi ne Like a Rolling Stone ...)Bye All!

Burokėliai rašė:

Aš pamiršau pridėti - jei domina, naudojant UML Embedded stuff pabandyti Złapać šią knygą: --"
"Praktinė Statecharts C / C : Kvantinė Programavimas Įterptosios sistemos"I'm įpusėjus jos metu, ir galima pamatyti daug žada į siūlomą metodą.

h ** p: / / rapidshare.de/files/11014619/Practical_Statecharts_in_C___C___Quantum_Programming_for_Embedded_Systems.pdf

Aš dirbau UML Rational Rose ...tobulai pramonės perspektyvos ...ir gali genrate scelation struktūra ..Biustą iš esmės naudojami modeliavimo tikslas ...ne kad gerai skamba man dabar ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back