ultragarso diapazono ieškiklį programą, reikalingą

X

xjackal

Guest
Jūs turite programų, parašytų bet kokia kalba, ypač pic 16f84a, 16f628a, 16f877a su grandinės?

Hai Xjackal Štai schema ir kodus, Ultragarsinė diapazono ieškiklį su PIC16F877. Vilties thiis Jums padėsime. Gero

[Quote = xjackal] man reikia kodo, taip pat galite rašyti tai? [/Quote] kodas "C" ir "Šešioliktainė" taip pat yra įtrauktas. Rar failo. Bandykite dar kartą.

pranam77, Thanks for sharing, bet "xjackal" yra teisi, kad nėra "C" kodas RAR failą. Jis turi dvi Hex failą, bet ne C kodas Prašome įkelti. Mano

nope.both failai. šešioliktainį formatą galite u patikrinti dar kartą pls .. arba post c failą dar kartą ačiū

Oi ... tikrai sory už klaidą. Tiesą sakant, ten buvo 2 failus. Vienas iš jų buvo skirtas PIC, o kitas už EEPROM. Maniau, kad viena yra C ir kitų yra Hex. Čia yra C kodai projektas. Mėgaukitės .. bet nepamirškite paspausti "padėjo man" mygtuką.

Nr draugui, aš ją iš mano draugas, kuris tai padarė, kaip nuo jo galutinio metų projekto dalis. Turiu matyti, kad jis dirba ne savo vietoje, bet asmeniškai aš ne išbandyti jį. Atspėk ji yra be klaidų. Sėkmės

[Quote = xjackal] @ Hugo i dont turėti mikro c compiler.where gauti? [/Quote] MPLAB iš Microchip svetainėje yra dar vienas variantas

hey vyras noriu ultragarso diapazono ieškiklį kodas, bet ne apie c kalbą Asemblerio kalba PLZ help me

plz man reikia visą grandinę ultragarso radaro T / x ir R / x. im naudojant pic 19f877a

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back