Ultragarsinis siųstuvas jungiklis

2

24+

Guest
hi i am darbo su ultragarso jutikliais. Aš noriu sukurti transmitte ir receiveing per vieną davikliu.

Sveiki, Jums reikia atTX-RX persijungti tarp JAV Capsel ir savo elektronika, paprasčiausias būdas 2 Tranzistoriai arba relės ... K. [size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 6 sekundžių: [/color] [/size] Sveiki, Jums reikia TX-RX persijungti tarp JAV Capsel ir elektronika; paprasčiausias būdas 2 Tranzistoriai arba vienas relė ... K.

Sveiki, Jums reikia atTX-RX persijungti tarp JAV Capsel ir elektronikos; paprasčiausias būdas 2 Tranzistoriai arba vienas relės ... K. ir abiejų kontūrų ir aš turiu TX jutiklis ir RX jutiklis, vietoj, kad aš noriu naudoti vieną tiek.

Sveiki, Atsiprašome, bet jūs yra parašyta: "Aš noriu sukurti per vieną davikliu transmitte ir receiveing." Kas yra kaip dar situacija pls? K.

Aš sukūrė Tx ir Rx grandinės. ir gaunu signalą atgal 1.2mts, dabar man reikia sukurti grandinė, kuri gali naudoti tik vienas TX ir RX jutiklis, nieko, bet jungiklis swicth tarp TX režimu ir RX režimą, ir kitas dalykas yra pagerinti diapazoną jutiklio.

galite padaryti grandinė su MCU. MCU diskai jutikliai (siųstuvas) 10-20 miliseconds ir laukia signalo atspindys (gavėjas), 80-90 ms.

Jei perduoti vairuotojui yra didelės varžos neaktyvūs būklę ir gauti stiprintuvo keitiklio nėra apkrovos, jums nereikia pereiti. Tai yra įprasta technika pvz., aidas signalizatoriai. Stiprintuvo įvesties įtampos ribotuvas gali būti naudinga, galbūt ištrinant grandinė stiprintuvo pagreitinti atsigavimą po perdavimo pabaigos.

[Quote = FVM] ... stiprintuvo įėjimo įtampos ribotuvas gali būti naudinga, galbūt ištrinant grandinė stiprintuvo pagreitinti atsigavimą po perdavimo pabaigos. [/Quote] Labas, Net, paremti Fondo tiksliai mano minimas tikslas " įvesties trumpesnės trukmės "- jungiklis, ir mano nuomone labiausiai paprastesnis būdas per ...:) linkėjimai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back