UltraEdit nepalaiko prieskonių sintaksės paryškinimus

D

dd2001

Guest
UltraEdit nepalaiko prieskonių sintaksės paryškinimus, kur galima rasti šabloną prieskonių?

atidarykite meniu:

Išplėstinė ----- konfigūracijos -----

yra puslapio pavadinimą:
sintaksė-pabrėžiant

Tada galite pamatyti byla, kad nustatyti, kurios žodžiai turi būti pabrėžta, pakeisti šį failą ir pridėti gimęs savo apibrėžimą.

Bandote Ultraedit, NEdit (nemokamai), Slickedit ir rasti UEdit32 yra geriausias Netlist redaguoti ir peržiūrėti.

NEdit yra agood kandidatėms, nes jau yra keletas prieskonių apibrėžimas.Jis yra kiekvienos platformos.Bet aš bandė pritaikyti sau, tačiau parsowania yra sudėtinga.Todėl reikia daugiau laiko nustatyti dažymas.Ir aš sustabdytas kuriančio savo setup dėl įvairių prieskonių skonį ir VHDL ir Verilog-A.

Slickedit nieko už prieskonių ir atrodo labiau tinkama programuotojų.Bet aš ne laikas ieškoti toliau.

Ultraedit mano naudai už metus.Aš galiu pritaikyti labai greitai ir dažymas pakeisdami konfigūracijos failą ir peržiūrėti rezultatas tos pačios redagavimo lange.Dėl netlisting svarbu, kad galite atidaryti didžiulį failo dydis nuo ekstrahavimo.

Spice Explorer Sandwork taip pat yra redaktoriumi ir jūs galite peržiūrėti tinklais a Netlist redaktoriaus.Taigi, sukurta ryšį nuo Netlist failą.Manau, kad yra panašios technologijos, pavyzdžiui, Debussy nuo Novas.

Ar kas nors įkelti verilog A sintaksės paryškinimus už UltraEdit?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back