ULTRA-newbie - AT89C51 Kit

M

Maverickmax

Guest
Labas

Aš esu ultra naujokas ir esu šiuo metu mokosi naudotis AT98C51 su C programavimo kalba ir man reikia gauti tinkamas komplektas, kad aš galiu siųstis mano kodus mano lusto iki sąsajų su "My plokštės.

Any suggestion?

Nekantrauju išgirsti iš tavęs

Pagarbiai

Maverickmax

Manau jums reiškė "Programuotojas".Galite rasti laisvą programuotojas (techninė įranga programos) šiuo adresu:

http://www.kmitl.ac.th/ ~ kswichit /

Hope it helps.

Linkėjimai.

Gerbiami nicleo

Yes, that's what I mean ....

Btw ačiū už jūsų pagalbą

Pagarbiai

Maverickmax

[/ img]

Pavarčiau interneto dėmesį ir esu tipo painioti su kai kuriose informacija, nes ez52.hex reikia atsisiųsti pirmąjį lustą į AT98C51 norint rašyti jokių programų į kitą dėl 40-pin Socket ZIF AT98C51.
Taigi, kaip žemė gali atsisiųsti ez52.hex į lustą, jei aš neturiu jokių programuotojas?
Maverickmax

Geriau pasirinkite naujesnė 8051-UC pagrįstas, pavyzdžiui AT89S8252 arba AT89C51RD2.Jie yra labai pigūs ir gali būti lengvai programuojamos su paprasta viela ryšį iš LPT arba RS232 kompiuterio prievadą.

Maverickmax rašė:

Pavarčiau interneto dėmesį ir esu tipo painioti su kai kuriose informacija, nes ez52.hex reikia atsisiųsti pirmąjį lustą į AT98C51 norint rašyti jokių programų į kitą dėl 40-pin Socket ZIF AT98C51.
Taigi, kaip žemė gali atsisiųsti ez52.hex į lustą, jei aš neturiu jokių programuotojas?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back