UGB Problema - skirtumas nėra pagrįstas mane

M

Monady

Guest
Hi dear all friends
Aš iš sulankstyti kaskados Unity-gain buferis kaip parodyta pridedamame pic (atvirojo kontūro pelnas yra didesnis nei 800).Turiu įėjimo įtampa skiriasi, kad 250mV ir 750mV.Kaip matote tik apie 450mV įvesties įtampa, išėjimo sekti sąnaudas.Man reikia buferio, kad galėtų sekti indėlis su ofsetine žemiau nei 0.5mV ir šį variantą, kad vaizduojamas pridedamas pic (tai priklauso nuo pirkimo), nėra protinga man.

Būčiau dėkingi už visus pasiūlymus.

Labas,

Pelnas 800 reiškia, sistemingai poslinkis 750m/800 = 0.9V bent 750mV įvedimo.Taigi, jūs turite padidinti pelną būtų kompensuoti žemiau 0.5V.

Koks VB1, VB2, vb4 vertę?Kas yra Vt iš M4 ir M8?

Gerbiami Raviprasad_K, Thx for your reply,
kai Vin = 750mV, = išėjimo įtampa 735mV, ir jis yra tiek daug, kompensuoti!
Manau, kad tai buvo jūsų 0.9mV kompensuoti, ne 0.9V.jei mes naudoti šią atžvilgiu, kad Jūs parašėte, didesnių sąnaudų rezultatų mažesnė kompensuoti, tačiau jei Vin = 400mV tada kompensuoja maždaug yra zero.i can't get it ir sumaišyti.
VB1 = 1.06V, VB2 = 0.76V, VB3 = 1.0V, Vb4 = 0.7V.
už Vin = 750mV: V studijų (M4) = 5.707e-01 & V studijų (M8) =- 5.105e-01

Oi!Tai 0.9mV.

Citata:

jei naudoti šią atžvilgiu, kad Jūs parašėte, didesnių sąnaudų rezultatų mažesnė kompensuojama

Manau, kad negalima taikyti 250mV (differentially) įvesti, nes su Gain = 800, produkcija turi būti 200V!Taigi aš taikomas:
"Vin DC = 0,5 AC 1" & "Vin-DC = 0,5 AC 0" ir tada skaitau naudos. Lap failas.
Turiu klausimą: kas svarbu buferis projektavimas, išskyrus pelno, pavyzdžiui, šiuo atveju: 250mV <Vin <750mV ir FIN = 500 MHz,
kuris Spec turėtų atsižvelgti?

Citata:

"Vin DC = 0,5 AC 1" & "Vin-DC = 0,5 AC 0" ir tada skaitau naudos. Lap failas.

Be kompensuoti dėl galutinių naudos, matai, bendros būdas įtampa kompensuoti poveikį.Sisteminis kompensuoti yra pateikti kaip išėjimo įtampa ne ne ne iš M7 nutekėjimo įtampa pats (kuris turi būti maždaug 470mV).
Bet pasekėjas turės kompensuoti tai, tik vartydami stiprintuvų yra laisvas nuo jų.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back