UC sąsaja su kompiuteriu aukštos duomenų perdavimo sparta

X

x3.exe

Guest
Helo visiems, aš turiu nustatyti ryšio tarp mano mikrokontrolerów ir kompiuterio, kurį įgyvendinant būtų galima perduoti duomenis į kompiuterį per bent 64 Kbps. Nesu tikras, ar RS-232 jungtis bus pakankamai greitas tai purpouse. Ar kas nors pasakykite man, ką maksimalų duomenų perdavimo greitį galima pasiekti su RS232, ir jei jis yra per lėtas, rodo kai kurių kitų būdų sąsają UC į PC. Thankx iš anksto. [Size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 1 minučių: [/color] [/size] * 64 kilobaitų, o ne 64 kbps

Aš nerekomenduočiau RS-232, nes jis yra senas technologijas, naudoti USB kuris yra naujesnė ir palaiko didelio duomenų perdavimo spartą.

Bet PC palaiko 115 kbps, šiuolaikinė kompiuterio mikroschemas, kurių greičiai iki 461 ar net 922 kbps. Tačiau dauguma mobiliųjų kompiuterių praleisti RS232.

Dėl USB, tai galima sąsaja PIC33FJ serijos mikrokontrolerių į PC per USB, ar yra ten pirma serija UC, kurie turi tokią funkciją? [Size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 4 valandų 36 minučių: [/color] [/size] [quote = FVM] Bet PC palaiko 115 kbps, šiuolaikinė kompiuterio mikroschemas, kurių greičiai iki 461 ar net 922 kbps. Tačiau dauguma mobiliųjų kompiuterių praleisti RS232. [/Quote] Ant PC pusės, jei aš atidarau comm uosto ypatybes, didžiausią duomenų perdavimo spartą, kuri gali būti nustatyta, yra 115kbit / s, kaip aš galiu padidinti tą vertę? Jei aš tiesiog nustatyti Baud norma 930Kbaud tiek UC ir HyperTerminal, uosto užšąla.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back