užklausa dėl nustatymas laisvumas ir triumas marža

A

au_sun

Guest
Sveiki, Mano ASIC dizainas, po apdailos išdėstymą patikrinti tvarkaraščio, statinis laikas analizė skaitė taip, nustatymas laisvumas => 3326 PS, laikykite laisvumas => 10 ps, ​​šio projekto tikslas dažnis yra 40MHz (ty 25ns laikotarpis) mano abejonės, kad triumas laisvumas marža 10ps yra, tai pakankamai, kitas vertybių asortimentas triumas laisvumas skirtumas turėtų būti gauti, norint gauti laiko saugus,

vertė paprastai yra lygūs laikrodžio įžambumo. ir galite pridėti šiek tiek daugiau saugus. tai priklauso nuo proceso.

kuris analizė jūs nuveikėte, Vienas, geriausiu atveju / blogiausias atvejis, ar tuščios eigos įtampa. 0.1ns paprastai yra priimtinas. Beje, kas yra jūsų Technologijos (0,18 arba daugiau / mažiau)

Aš mano, sulaikymo laikas atsarga turi būti didesnė kaip 0,2 ns. [Quote = au_sun] Sveiki, Mano ASIC dizainas, apdailos išdėstymą i patikrinta laikas, statinis laikas analizė skaitė taip, nustatymas laisvumas => 3326 PS, turi stabdžių svirtinės pavaros => 10 PS, tai tikslas dažnio dizainas yra 40MHz (ty 25ns laikotarpis) mano abejonės, kad triumas laisvumas marža 10ps yra, tai pakankamai, kitas vertybių asortimentas triumas laisvumas skirtumas turėtų būti gauti, norint gauti laiko saugus, [/quote]

Sveiki, Mano ASIC dizainas, apdailos išdėstymą i patikrinta laikas,, statinis laikas analizė davė rezultatus kaip taip, nustatymas laisvumas => 3326 PS, laikykite laisvumas => 10 ps, ​​šio projekto tikslas dažnis yra 40MHz (ty 25ns laikotarpis) mano abejonės, kad triumas laisvumas marža 10ps yra, tai pakankamai, kitaip vertybių asortimentas triumas laisvumas marža turėtų būti gauti, norint gauti laiko saugus,
[/quote] Nustatyti laisvi yra per daug, pateikite šiuos duomenis, u doing bylą "blogiausia" arba "geriausias" atvejo analizė taip pat pasakyk man, kas yra jūsų technologija (0,18 arba žemesnis lygis). jūsų tikslinė dažnis nėra didelis. patikrinti laiko nustatymo ataskaitas ir patvirtinkite su dizaineriais.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back