užklausą SSD -TX-2B/RX-2B

V

vvb_frnd4u

Guest
Musteikis ....
.
Ar kas nors help me out ............. KURIUOS IC turėčiau naudoti vietoj TX-2B/RX-2B ............ I Belong To INDIA ...... ir tai IC's Made in China ...... Taigi tai nėra įmanoma man Pirksiu ...... IS yra kitas ŠALTINIS ŠĮ IC INDIJOS ...... ... PLSSSS HELP ME .......

Tai skamba kaip RS232 sąsaja lustas?
Jei taip, tuomet yra daug RS232 lustų pasirinkti.
IE:
MAX232.

Gerbiami vvb prašome pateikti daugiau informacijos apie tai ic, jei jūs naudojate ir ttDėl
kj

ŠĮ IC Im naudojant IN MY Nuotolinio valdymo mašinų ... galite rasti Schema JOS lapo rašyti į Google paieškos laukelio "IC Datasheet TX2B" ... Aš įsigijote ALL diagramą komponentų kontūrai, bet ne Get This IC .. Ši IC yra Made in China I Think ......... yra jų yra kitas IC KURIOS YRA PRIEINAMA pigiai, panašių į šį .. kuri galiu naudoti šiame kontūrai ..... gali bet nors padėti man ......

Aš taip pat negauna induktoriaus ..., naudojamai Schema .............. WE HAVE TOMAKE nuosavomis arba ji yra prieinama rinkoje ..... JEI Taip tada, kur galiu gauti ŠIĄ induktoriaus ...... PLSSSSSSSSS ...... HELP ME .................Mod: Jei jūs cant išjunkite "Caps" išmesti klaviatūra.Kitą kartą jūs gausite įspėjimą.

jei yra tokia skuba, kodėl tu negali pridėti grandinės schema.

Tai puiku ...Pirmiausia ieškoti savo grandyno "Google", mes ten rasti sprendimą jūsų problemai ....

Ar tai yra pirmas projektas?Manau, tai turi būti šiek tiek kolegijų namų.

Sakė SSD yra su manimi .. TX2 ir RX2 bet išlaidas .. šiek tiek daugiau .. nes ji ateina pilnas nuotolinio valdymo komplektas.Leiskite man žinoti, jei esate pasiruošę išleisti savo projektą, arba tikėtis, kad bus teikiamos nemokamai? ... Be to, kas yra Induktyvumo vertė ?.... Ar jūsų dėstytojas davė jums grandinė arba jums suprojektuoti ją savarankiškai? ... Tada post it here ..... Cheers

arbj rašė:

jei yra tokia skuba, kodėl tu negali pridėti grandinės schema.Tai puiku ...
Pirmiausia ieškoti savo grandyno "Google", mes ten rasti sprendimą jūsų problemai ....Ar tai yra pirmas projektas?
Manau, tai turi būti šiek tiek kolegijų namų.

vvb_frnd4u rašė:

Thanks bro .... bet šiandien aš įsigijo nuotolinio valdymo automobilio ir aš, kad ic ..... bet gali ir pasakykite, kaip desolder kad IC iš rinkinio ...... I hav taip pat pirko desoldering siurblys ..... bet aš negalėjo išskirti IC ...... yra yra bet koks kitas būdas ..... už desoldering ........... pls telllllll thankss

pranam77 rašė:

Manau, paaiškinti litavimo ir desoldering metodai yra šiek tiek sudėtingas uždavinys, nes vien tik nuo tuos savo žinias, įgūdžius ir praktiką pačios.
Jei sąveikos sudedamoji dalis DIP pakuotės, jį galima lengvai pašalinti su litavimo pistoletai ir desoldering siurblys.
Taip pat galite naudoti desoldering pynimo arba Wick vietoj siurblys, jei esate patyręs.
Gauni daug samouczków su iliustracijomis apie tai, kaip tai padaryti.
BTW tu gali ieškoti "Youtube" dėl vaizdo įrašo šiuo klausimu.
Į sveikatą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back