uždelsimo funkcija, winavr

A

ashish.master2

Guest
Aš mokausi ATMEGA 8 mikrovaldiklį. Turiu problema naudojant uždelsimo funkciją, aš mačiau kai kurias programas, kai apibrėžti # define F_CPU 1000000Ul noriu paklausti, laikrodžio dažnis jie apibrėžti išorinį laikrodį ar vidaus laikrodžio. taip pat, kas,,, jei aš neturiu apibrėžti mano programa, laikrodis, naudojant vidinį laikrodį arba išorinį laikrodį.

Apibrėžti F_CPU yra naudojamas nustatyti laikrodžio dažnis, kurį jūs naudojate savo aparatūros. Jūs galite naudoti arba vidaus ar išorės dažnio. Jei dont apibrėžti sukurs klaidos. Nandhu

Aš esu juo nesinaudojate, tai nerodo jokių klaidų, kad kodėl aš prašiau, jei mes dont apibrėžti, kurio dažnio, tai reiškia,

gal jis apibrėžtas makefile ... (Ne winavr turite Makefile generatorius, kuris ateina su 8MHz F_CPU apibrėžta vertė) ... bet aš manau, kad jis nėra naudojamas labai paprastų programų ... tik tada, kai jūs įtraukiate # include arba gal Baudrate skaičiuoklė ... Jei nenorite naudoti bet iš jų ... Manau, kad programa nėra F_CPU konstanta (tačiau aš nesu įsitikinęs ... man, tai visada apibrėžta makefile) Taip pat! , jei yra plannig didžiulė programa su daugeliu C failus ... tai geriau turėti tik vieną F_CPU apibrėžti ... vėl .. makefile ... :), Todėl ji nėra netvarka su keliais F_CPU vertės, ne atskirus failus ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back