už ADC atraminė įtampa

N

nxing

Guest
Sveiki visi, aš susipainiojo vieną paprastą klausimą ir tikiuosi, kai organizmas gali pateikti keletą idėjų: Noriu sukurti ADC su Diferencinis įvadas, kiekviena iš jų) tarp +, - 500mv. Be to, aš įdėti du Vardinė įtampa, sako "refp" ir "refn". Mano klausimas yra, kurios vertė turėčiau setup refp ir refn. Jei aš rep = 500mv ir refn =-500mv, tada įvesties signalo vertę, skirtumas bus tarp +, - 1V. Jei aš refp = 1v ir refn, =-1V, kiekviena įėjimo signalas bus ne didesnis kaip + - 500mv. Kas yra teisingas pasirinkimas? Ačiū

Aš pasakysiu taip, jei jūs nenaudojate Preamp grandinę, siekiant papildyti savo skirtuminių signalų. Beje, jei jūs vis dar dirbame ADC pagrįstas Thmoas Cho darbe, pamatyti daugiau jo IEEE JSSC paskelbimo 2 pav. Tai reiškia, o jūsų indėlis skirtumas yra + 500mv, ir jūsų nuoroda (Vref) nustatymas būtų taip pat, kaip diferencinės įvesties. - IEEE JSSC, Vol 30, No 3, 1995 m. Kovo 10b, 20Msample / s, 35 mW vamzdynas / D Converter. Tomas Byunghak Cho Seung-Hui ir Paul R. Gray Pagarbiai,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back