TX / RX išskyrimas į RDA Reader

P

Puhlik

Guest
Labas!

Aš šiuo projektavimo UHF pasyvus skaitytojas ir turinti problema TX / RX izoliavimo.Kaip mes žinome, atgal žodžius į continiuos RF signalo turi būti pateikta metu backscattering.Tai sukelia likage iš siųstuvo į imtuvą ir trukdo gauti signalą.Vienas iš sprendimų yra turėti du atskirus antenos ir TX ir RX.Kitas sprendimas coluld būti cirkuliaciniams didelio atskirai, bet man nepavyko rasti iki šiol.Net jei rasti tai bus labai brangūs.
Ar kas nors žino kiti sprendimai / grandynai šią problemą?

Pagarbiai, Aleksas

Puhlik rašė:

Labas!Aš šiuo projektavimo UHF pasyvus skaitytojas ir turinti problema TX / RX izoliavimo.
Kaip mes žinome, atgal žodžius į continiuos RF signalo turi būti pateikta metu backscattering.
Tai sukelia likage iš siųstuvo į imtuvą ir trukdo gauti signalą.
Vienas iš sprendimų yra turėti du atskirus antenos ir TX ir RX.
Kitas sprendimas coluld būti cirkuliaciniams didelio atskirai, bet man nepavyko rasti iki šiol.
Net jei rasti tai bus labai brangūs.

Ar kas nors žino kiti sprendimai / grandynai šią problemą?Pagarbiai, Aleksas

eladg: "Jei aš tai aš blokuoti signalą žyma, nuo perdavimo ir priėmimo kilti tuo pačiu metu

Yra dalykas, vadinamas PELENŲ imtuvas kur pjaustyti RX signalą.Naudojate laiko ir pamačiau JEI filtras tai padaryti.Jei tai padaryti, galima muting RX kaip jums Perduodančiosios.Manau SAWTEK kalbama apie jį savo tinklalapyje.

biff44: tai reiškia, kad ji bus reikalinga sudėtinga radijo struktūrą su downconversion IF dažnį.Aš mėginu sukurti derectconversion radijo.Be TX turi būti išjungtas ne RX.Ačiū už atsakymą

Linkėjimai

Aš niekada dirbo su RFID, tačiau kiek aš suprantu, jūs gaus vistiek signalas panašus į vieną perduodami atspindys nuo kitų objektų aplinkai.
Taigi RX kanalas skaitytojui Jums vistiek tikriausiai didelio komponentas, nemoduliuotas (arba nepakeistas) atsispindi nuo kitų objektų ir mažesnių komponentas, gaunamas iš žyma ir yra moduliuojama su žyma info.Na, dependends apie faktinį ir aplinka ...
Ar tai, aplinka atsispindi signalą, trukdančių su nutekėjimo nuo TX?

fekete: Atsispindėjusi signalas bus daug mažesnis nei nutekėjimai siųstuvas.

Aleksas,
Tada jūsų izoliacija yra tikrai bloga, po visų bendra aplinka gali būti žmonės juda, metaliniai objektai, pavyzdžiui, vežimėliai ir mašinos, kad perkelti Jūsų pažymėtų objektų ir visa tai gali parodyti gana daug - ir jūsų nuotėkis yra didesnis nei (Jeigu jūs jau buvo kokios galima sumažinti nuotėkio kaip su cirkuliaciniams net jei ji nėra tobula t)
Net jei būtų ideali izoliacijos,
priimančioji dalis gaus mišinys naudingas signalas ir spuriously atsispindi vienas, kuris tam tikrų sąlygų gali būti daugiau nei viena naudinga.Ir tai yra tiesa, taip pat dėl dviejų antenų sistema.

fekete: I'm planuoja naudoti IQ demodulatora kurios suskyla signalo 90 laipsnių kampu vienas nuo kito.Bet net su šio sprendimo 50-60 db izoliacijos vis dar reikalingi.

Aleksas,

Tai svarbi detalė jums didn t paminėti anksčiau.Galų gale, dauguma RDA sistemų naudojimas paprastesnis moduliavimo schemas.

pabandykite

http://www.ctsystemes.com/zeland/publi/p1147.pdf

Šie pat metodas taip pat veikia hibridų ir cirkuliatoriuose leidžiant aukštas
izoliuoti TX RX operacijos.

Panaši technika naudojant feedforward techniką cirkuliaciniams
71dB izoliacijos Tx /
Rx
http://mwlab.inchon.ac.kr/003.pdf

Ar yra kokiu nors būdu atskirti pirmyn ir atspindėtų signalų dažnį domeną?Jei išsiųsti perduodamas signalas, pavyzdžiui 1 kHz duomenų žodį ji galėtų jums remodulate su 20 kHz duomenų žodį prieš retransmitting.Į IF of the 2nd imtuvo, tiesiog Highpass filtruoti nepageidaujamus TX duomenis į pagrindinės JEI signalą.

2 imtuvas turi turėti aukštą IP3 pajėgumų, so that you
don't get crossmodulation.

Labas
Aš atsiprašau už nerimą jūsų pokalbį.
bet kaip jums sukurti pasyvių UHF RFID skaitytuvas, gali padėti man su dokumentų ar taikymo pažymi apie RDA skaitytojai!
Nuoširdžiausi linkėjimai
Hossam Alzomor

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back