tv vairo

S

snsriram79

Guest
hi there

i nupirko TV Tuner ir prijungti jį prie savo pc

ir nustatė, kad tam tikri kanalai damn gera ir kai kanalo r apgailėtina.Kai aš paklausė savo paslaugù teikìj sakė kompiuterio reuiires 80 db signalas kadangi tv 60 db yra pakankamai thats y nuotrauka bloga

ir paprašė padėti stiprintuvas šalia mano namu, ir jis pasakė: tai neįmanoma, nes jis kainuos jam daugiau

gali any1 suteikti man išspręsti šią problemą.gali any1 man duoti mažą kainą tv stiprintuvo grandine bus pastatytas su 10 $ ir tv vairo turi atitikti PAL standartai

10q

Minicircuits bendrovė parduoda plačiajuostę vairo ir spręs visuomenės kreditine kortele.http://www.minicircuits.com/dg03-172.pdf yra puslapyje jų žemas triukšmo jų.Atkreipkite dėmesį, kad MAN serija kaina apie $ 20 ir reikės iš vielos į kaiščių.

Galite pabandyti vietos laikyti, kad parduoda televizorių, kad sužinotumėte, ar jie taip pat parduoda stiprintuvai.

Kita galimybė yra Antenos stiprinimas ir lauko anteną.

Labas,

Aš sukurta daug televizijos kabelių sistemas, kai kurios buvo iki
20.000 prenumeratorių.

Tegul pamatyti keletą svarbių Televizija lygiai subscruiber punktas:

40 dB / MKV yra triukšminga, tačiau pakankamai gerai Syncro.
50 dB yra pakankamai gera ir juoda / balta.
57 dB - senųjų B / W.
66 dB - minimalus standartas spalvos SECAM.Manau, PAL, yra šiek tiek geresnė - (64 lygiavertėmis PAL)

Ir jūs turite gauti 47 dB signalas / noice santykis.

Taip pat reikia turėti ne daugiau nei 4 dB skirtumas tarp kanalų toje pačioje juostoje.Ne daugiau kaip 6 dB skirtingų zonų.Jei didelis skirtumas tuomet jūs turite kokių nors tarpusavio dėl stiprintuvo dėl kabelinės televizijos tinkle.

Paskutinis multibands derintuvai (modulius) (UHF, VHF ir HiperBand) nėra tokia gera ne visiems.Manau, jums reikia pridėti 3-4 dB juos.Taigi, Jums reikia turėti ne mažiau kaip 70 dB savo Perfokorta.Bet taip pat atkreipti dėmesį į kai kurių tarpusavio - viršutinis lygis yra artimas 88 - 90 dB.

Jums reikia apibrėžti, kas yra nuotrauka blogos kanalą, jeigu jame yra "sniegas", tada jūs turite silpnas signalas, bet jei jūs turite kokių nors plonos horizontalios linijos ant paveikslėlio, tada galbūt jums per didelis signalas į tą kanalą.Taip pat galite radote plūduriuojančius įvaizdį proximum kanalas - tai tarpusavio skirtas didelis skirtumas ar didelis lygiu.

Galbūt kaltės kabelio teikìjo.Jums reikia, kad šis bandymas: taikomas signalo tiesiogiai geras televizorius.Pažvelkite į blogas kanalus.Jei jie nėra gerai visiems - kreiptis į savo interneto tiekėjo, kad jo paslaugų geriau.Jis turi padaryti gerą vaizdą televizoriaus ekrane.

Vienas iš sprendimų, siekiant padidinti lygį yra keisti skirstytuvo kabelinės televizijos sistema Jums.Paprastai jie naudoja 16-20 dB skaldytuvai, galite paprašyti ją pakeisti į 12 (ar net 10) dB skirstytuvo.Taigi, jūs padidinti lygį 6-10 dB.O gal jūs turite papildomų rf-Kruszarka namuose, pažiūrėkite į savo kabeliai - galite jį pakeisti ar net jei antroji pašarų nenaudoja.

Taip pat peržiūrėsime jūsų antenos lizdas ant sienos netoli televizija, kaip taisyklė, jie naudojasi kai kurie universaliųjų lizdas TV ir FM signalus, atidaryti savo sieną skydelis ir tikisi, kad laive, jūs radote RCL filtrai ten.Jei norite ištrinti šią grandinę Jūs papildysite maždaug 6 - 10 dB per.

Sėkmės!Klug.

turite žiūrėti į tai, kad ...I
didn't patikrinti, ką tai, bet gali padėti!I donno!

http://perso.wanadoo.fr/f6itv/p2011001.htm

http://www.mitedu.freeserve.co.uk/Circuits/RF/uhfamp.gif

http://www.mitedu.freeserve.co.uk/Circuits/RF/uhfpreamp.htm

Aš tą pačią problemą su savo PC TV kortelės ir tikrinimas dėl lygio signalo aš aptiko, kad į buveinės televizija ir kortelės lygis buvo beveik toks pat, tačiau vaizdą kortelė buvo daug blogiausiu.
Paprašytas tiekėjas PC laive jie man pasakė, kad jiems nėra prasmės bandyti padidinti iki didžiausios, kad atjauta dėl didelio triukšmo lygis viduje kompiuterio.
Dėl šios priežasties PC kortelė desensibilized ir aš išspręsti situaciją taip:
1) laukė 1 metai baigiasi garantija (Hi)
2) modifikuoti valdybos pridėti 12 V out į centrinis Kaisčiai ir antenos jungtį, ribotą maždaug 100 mA (siekiant išvengti, kad trumpas bus sunaikinti kortelė ir PC)
3) nusipirko iš vietos saugoti 15 dB 40 - 860 MHz vairo (apie 10 eurų) ir prijungtas apie dviejų metrų atstumu nuo kompiuterio, tarp gniazdka ściennego ir valdybos antenos jungtį.
4) Įjunkite kompiuterį ir dostrojonych kortelės daugelio puikių kanalų (be triukšmo)

Mandi

galite pabandyti šio stiprintuvo.Ji 15dB ir gaain ir dažnio atsakas nuo 30MHz iki 1 GHz.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

ačiū sienos, bet, kaip atidaryti failą

tai yra suma WMF formatu

iki

thank u

Aš dvigubo Paspaudus piktogramą ir failas atidarytas langas su schema.Vienas dalykas, kurį norite įtraukti į grandinę yra apeiti kondensatoriai į B sukelia kiekvieno etapo.

Gerai.Apygardos buvo faktiškai kopija modeliavimas CKT nuo M (at) kap.Mano ketinimas buvo tiesiog duoti idėją.
Jūs taip pat turite ommit generatorius, generatorius rezistorius ir apkrovos grandinę.
Maitinimo gali būti įtrauktas į vairo būsto arba vairo gali būti maitinamas per kabelį, įvesties ar išvesties ...

geros info ...
bet su schema, kokia kondensatorius mes galime naudoti geriausius rezultatus?

Dizainas TV MVP nėra problemų.Jūs galite naudoti paprastą diską keraminius kondensatorius ir 1/8W varžai.PCB gali būti paprastas vienu sluoksniu teikia platų žemės.Galite naudoti SMD komponentų BFR92 tranzistorius.Stiprintuvas gali būti metalo ar net plastikinis korpusas.Svarbu tai, kad žemės ryšį tarp įvesties ir išvesties jungtis turi būti milžiniška.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back