TV garso / vaizdo Filtruoti Pagalba

H

homerjay540

Guest
Prašome padėti. Aš gyvenu Didžiojoje Britanijoje. Aš persikėlė į butą daugiabutis. Turiu bendraašius kabelius įrašyti savo kambarį. Nesu tikras, ką tai šaltinis (manau tai Ariel kažkur ant stogo) yra, tačiau ne vienodo ji ateina iš skirstytuvo kuris, atrodo, siųsti kabelį į kiekviename bute. Jis buvo prijungtas prie mažos circut tik viduje savo bute, kuris yra sugadintas. Circut susideda iš trijų 470pf kondensatorius. Įkalbinėti pagrindinės eina per vieną 470pf kondensatorius, o skydas žemės eina per du 470pf kondensatorius lygiagrečiai. Be šio prietaiso gaunu labai prasta Freeview signalą. Ar kas nors žino, ką šis prietaisas yra ir jei mano signalas bus pagerinti, jei aš jį pakeisti? Aš būtų dėkingi už bet padėti kas nors gali pasiūlyti. Cheers.

Grandinė yra LF izoliatorius, bet vertybes rodo, ji gali datuojamas daugelį metų. Ar grandinė turite identifikavimo apie tai? Jei tai iš tiesų comng iš amplifer / skirstytuvo jums turėtų būti suteikta galimybė pataisyti ir naudoti jį savo freeview signalą. Bene paprasčiausias būdas patikrinti yra paprašyti vienos iš kitų butų keleivių, jei jie turi tą pačią sistemą ir kokia jų signalas patinka. Brian.

Hi Brian, ačiū už greitą atsakymą. Taip atrodo labai sena grandinė. PCB turi C366 ant jo, bet nėra kito identifikatorius. Nėra korpusas. Pasistengsiu n paprašyti vieno iš kaimynų, ką jie naudoja - visi butai taip pat yra kabelinė nuo privatus operatorius, kurie taip pat įtariu, dažniausiai naudoti. Ps Ar jūs turite galvoje LF izoliatorius, o ne radijo izoliatorius. Aš nežinau, ką LF izoliatorius yra. Ar po vėl kalbėjo kaimynai. Cormac.

LF izoliatorius leidžia HF signalai (TV signalus) throughbut blokuoja žemesnius dažnius. Jie buvo naudojami visų pirma dėl į senesnius televizijos ir radijo įrangą buvo įprasta iš vienos pusės antenos lizdo prijungti tiesiogiai arba per jį savo izoliatorių į vieną pusę gaunamų kintamosios srovės. Be izoliatorius tai yra įmanoma, kad vienas televizorius prijungtas teisingai būtų trumpas Neutralus maitinimo laidą prie skirstytuvo ir kažkas su TV laidinio atgal (TV vis dar veikia lygiai tą patį) būtų sujungti gyventi viela skirstytuvo. Rezultatas būtų visoje maitinimo trumpas ir priklausomai nuo saugiklio pūtė pirma, visa tai gali arba priimti neutralų ar gyventi potencialą ir būti pavojingas kitiems savybes pačiu pašaru. Kondensatoriai eksponuoti maža varža didelio freqiencies iš TV signalo, tačiau yra daug mažiau laidus į labai mažas 50Hz elektros tinklo. Iš jūsų aprašymo tai skamba kaip jį datuojamas anksto UHF dienų, dauguma šių dėžės buvo iš naudoti 1970-ųjų vidurio. Tai gali būti net dalį senų Rediffusion tinklą, kuris buvo gana dažnos miestuose. Jie gavo ir platinamas televizijos kanalus ir kai kurių savo turinį per daugiasukiai tinklo. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back