Turiu 8000 VAC @ 35 kHz, kad man reikia numušti iki 60 Hz

B

Brookmiester

Guest
Aš dirbu su Tesla įkvėptas projektas ir mano produkcija yra 8000 VAC ir į 20 amperų kaimynystėje. Aš galiu palikti šį AC, jei aš galiu suprasti, kaip pašalinti 35 kHz, o galų gale su naudingumas 60 Hz. Ar galiu jį taisyti, kad DC, bet tada aš iš esmės tą pačią problemą, kaip pjaustyti jį į 60 Hz. Turiu šiek tiek apdirbimo įgūdžių, ir aš esu beveik pasiruošęs kurti rotaciniu kontaktorių su elektros varikliu, nors aš tikrai tikiuosi daugiau elegantiškas sprendimas. Kaip aš apibėgti komponentų internete, vieną kartą man į šį voltai ir amperai dalykų lygiu vyksta dėl gražus automobilis naudojamas kaina ... Labai ačiū iš anksto už bet kokią pagalbą galite suteikti man apie tai, Brookmiester

Tesla įkvėpė. Manau, kad. Prašome patvirtinti, jūs gaminti 160 kW? 8000 V x 20? Tai pakankamai galios 160 namų. Signalų didesnė nei 11 kV įtampos viršūnę. Nežinau apie komponentus likęs kad. Jums gali ištaisyti savo 35 K AC kintamosios būdu esant 60 Hz. 146 impulsų teigiamas, 146 ankštinių neigiamas. Siuvėjo impulso amplitudės panašūs į sine wave. Daugiau etapų, gali būti reikalaujama, iki ... Norėdami žingsnis žemyn iki 120 VAC turėsite didelių transformatorių. Arba du transformatoriai. Didelės kaip šaldytuve. Kaip elektros bendrovė naudoja. Jūs galite rasti elektros bendrovė nori pirkti sultis iš jūsų. Jie gali pasakyti, ką įtampa, ir kai, ir tt, jie būtų Kablys jus iki jų perdavimo linijoms.

Labas, ačiū už atsakymą! Taip, jei viskas vyks gerai, bus 160 kW. Nors aš galvoju panašiai kaip apie 10.000 vatais namas linijas. Po Tesla magija jis atrodo taip toli, kaip aš, kad daug energijos. Aš tikrai turiu 8000 V, bet tai bus sunku įvertinti realią amperų, kol aš pašarų jį namų ar tokio. Aš ne taip aiškiai supranta savo komentarą "signalų nei 11 kv piko". Po I got 60 Hz buvau planavimas transformatorius, bet "dideli, kaip šaldytuvas" gali įdėti amortizatorius ant savo biudžetą.

jeigu jūs iš tikrųjų turi 160kW iš kai kurių šaltinis ar vilkikais ir dėl kažkokių priežasčių jūs naudojate Tesla ritė gaminti 8kV esant 20 amperų AC (35kHz) - tai yra santykinai tiesiai į priekį inžinerijos pratybos rectifiy AC ir tada naudokite tinklo komutuojama keitiklis (SCR pagrindu) į pašarus į tinklą (3 etapas) galią. Tai daroma reguliariai bent įgaliojimus iki 1mV x 1000 amperų. Mano kompanija sukūrė keletą mažesnių rūšių skaičių (27kW mažiausias), linkėjimai, Orson krepšelį.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back