Turite klausimų apie PWM spardytis konverteris, kurių sudėtyje yra DCM, sąlyga

R

rockycheng

Guest
Dear All, kai apkrovos srovės PWM keitiklis yra pakankamai žemas, induktoriaus srovė bus žemiau nulio tam tikru metu, ir konverteris eina į kurių sudėtyje yra DCM sąlyga. Mano vienas klausimas yra, kad apskaičiuojant efektyvumas, turėčiau imtis neigiamą įėjimo srovė į sąskaitą? Jei ne, turėčiau imtis, kad įėjimo srovė quiesent dabartinės arba tiesiog nulinės laikotarpį? Kita problema, kad kai apkrova tampa labai lengvas (žemiau 5mA), mano konverteris pradeda veikti nestabiliai. Aš negaliu suprasti, kodėl. Manau, kad, kai apkrovos dabartinės mažėja, vidinės linijos pelnas sumažės per ir vienybės įgyti dažnis bus mažesnis. Atrodo, jokios priežasties, gali sukelti šią problemą. Bet tai tikrai pradeda veikti nestabiliai (atrodo kaip sub-harmoninių virpesių, kartojant kas dviejų ciklų)! :? (Kiekvienas žino, kodėl Thanks a lot!

Aš nemanau, įvesties srovė turėtų būti vyksta neigiami. Jei jūsų indėlis yra iš tikrųjų vyksta neigiami, tai reiškia, kad esate išleidimą galia atgal į jūsų šaltinis! Kokios topologijos Jūs naudojate? Jei naudojate spardytis konverteris, pavyzdžiui, įėjimo srovė turėtų būti lygus nuliui, kai perjungimo tranzistorius yra išjungtas. Kokios kompensacijos jūs naudojate? Spardytis konverteriai yra gana lengva kompensuoti. Padidinti ir Buck-boost (apverčiant) keitikliai dešiniajame plokštumoje nuliai. Kaip galite įsivaizduoti, mažo signalo tam tikrą topologijos modelių skiriasi priklausomai nuo to, jei yra ŠKM arba kurių sudėtyje yra DCM, todėl jūsų valdytojas turėtų būti stabilus pagal abiejų sąlygų. Jei rašydami JPEG schematiškai, mes galėtume padėti. Jūs taip pat turėtų imtis šia tema, atrodo [url = http://www.edaboard.com/ftopic150661.html] spardytis konverteris dizainas klausimas [/url], kuris yra šiek tiek susiję su jūsų klausimą. Nuoširdžiausi linkėjimai, [tex] v_c [/tex]

Dėka v_c! Modeliavimo tikrai rodo, kad induktoriaus srovė ir įėjimo srovė gali būti neigiamas šiek tiek laiko kiekvieną ciklą. , Kurių sudėtyje yra DCM, sąlyga, induktoriaus srovė yra žemiau nulio, kai P-SW yra įjungtas, kad P-SW susitvarko neigiamas indukcinės srovės, o srovė turėtų daryti srauto link įvesties šaltinis. Tai atrodo keista, kadangi ši srovė yra "apmokestinimo" baterija. Aš supainioti apie tai. Przesłałem įėjimo srovės bangos.

Nesu tikras, kodėl tai vyksta neigiami. Ar turite savo sistemos įvedimo įėjimo filtras (sudarytas iš induktyvumo ričių ir kondensatorių)? Ar galite skelbti schematinis arba netlist, kad esate imituoti? Nuoširdžiausi linkėjimai, [tex] v_c [/tex]

Hi V_C, schema, aš tik naudoti kaip įėjimo įtampos šaltinio (VDC). Nėra įvesties induktoriaus. , Kad neigiamą įėjimo srovė, aš tiesiog imtasi kaip nulis, ir apskaičiuotas efektyvumas atrodo pagrįsta. Manau, kad ši dalis yra iššvaistoma. Gal tai, kodėl efektyvumas yra žemas, kai PWM spardytis konverteris darbai DCM valstybės. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 3 valandas 17 minučių: [/color] [/size] Prašome pažvelgti induktoriaus srovė. Jis prasideda kaip šis, kai apkrova yra mažesnė apie 5mA. Ar kas nors atitinka šią problemą anksčiau? Prašome padėti man!

Nėra būdas man konkrečiai išsiaiškinti, kodėl jūs gaunate šį nepamačius faktinis valdytojas topologijos ir informaciją apie kilpos pelnas, ir tt Aš manau, kad jis yra įmanoma gauti neigiamą srovę MOSFET, bet tai turi būti vykdoma per MOSFET priešinga kryptimi srovė normali kūno diodas. Nuoširdžiausi linkėjimai, v_c

v_c, sutinku su jumis, neigiama srovė yra išsklaidoma kūno diodas P-MOSFET. Ačiū už jūsų atsakymus!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back