Turite klausimų apie imituoti spiralės induktoriaus HFSS

M

myem

Guest
Kai aš imituoti spiralės induktoriaus HFSS, aš turiu keletą klausimų, kaip nurodyta toliau išvardytus. 1.Kā gali gauti savo induktyvumą ir reikšmę q HFSS aplinkoje? 2.which sprendimas tipas turėčiau pasirinkti varomą Modal, sąlygojamas terminalą arba Eigenmode? 3.Because Bandau "Air struktūros poveikį, todėl aš noriu sujungti dvi skirtingos oro struktūros aukštis tada sujungti juos į vieną stačiakampio plot.How galiu juos sujungti? THX

Sveiki, Aš bandžiau šį modeliavimo natūra prieš HFSS ir IE3D. Manau, jūs turėtumėte naudoti vienkartinę uostą arba Diferencialinė bangų uosto į HFSS ir kaip naudoti "Driven Modal", S-parametras arba Z parametrų. Z11 dalis vaizdai reaktyvios ir realaus dalis yra atsparumas. Tada L = Im (Z11) / (2 * pi * f), ir naudoti serijos LR modelį, mano ankstesni gauti Q. Tačiau modeliavimas rodo, kad induktyvumas modeliavimas yra gana panašus HFSS ir IE3D. Tačiau pasipriešinimas yra gana skirtingi. Aš nesu visiškai tikras, kodėl, bet manau, jei dažnis nėra labai didelis, galite tiesiog naudokite Ominiai praktiką, siekiant nustatyti R (R = laidumas * l / S).

Hi guys, Aš jau projektuojant apykaitinę spiralės induktoriaus. Ar kas nors pasiūlyti pamoka, pavyzdys failą ar man papasakoti, kaip pamaitinti apskrito spiralę? ačiū, Kirthika

Hi Kirthiinu, Ar radote dargi HFSS samouczku dėl apykaitinės spiralės induktoriaus? Turiu aštuonkampis spiralės induktoriaus į HFSS imituoti ir sunku modeliuoti jį. Laukia jūsų atsakymo Hemanshu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back