Trumpojo jungimo ištvermės relių

A

Archozoide

Guest
Sveiki visi, Man įdomu, trumpojo jungimo ištvermės įprasta relės. Aš naudoju shrack firminių relės ir jos kontaktus gauti sugadintas, kai trumpojo jungimo atveju. Šiuo pagrindiniu, yra AB tipo fuse.Fuse atsidaro greitai, bet po atidarymo aš tikrinti relės kontaktai sukimba vienas su kitu. Ar yra bet kurios kitos relės tipo geriau ištverti trumpojo jungimo? Kodėl cant cool relė kaip Shrack ištverti tokį įprastą liniją į neutralią trumpojo jungimo? Kokių nors idėjų? Pastaba: relė gali veikti iki 16A, 250VAC 10A, 12VDC.

Būtų galima teisingai fuzing relės srovės kontaktai grandinės ir teisingas pasirinkimas, siekiant išvengti strigimo relės. Peršokti į aukso ar platinos susisiekti.

Jums reikia atkreipti ypatingą dėmesį į relės Specifikacijos gauti ilgą gyvenimą. Ten bus visą sąrašą Specifikacijos, susijusios su kontaktų, tokių kaip pikinės srovės, įtampos, ar ji reikalauja, drėgnas arba sausas perjungimo ir tt .. Yra daug įvairių būdų sukurti įvairių programų ryšiai - tiesiog įsitikinkite, kad jūs naudojate tinkamą relę ir tai neturėtų būti problema.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back