Trouble with PLL laike elgesio modelio modeliavimas

H

hhq414

Guest
Hi, all.
Aš stebėjo kundert metodas ir pagamintos PLL laike modelį imituoti viso etapo noise.The modelis gali veikti netinkamai, bet kai aš pratęsiau ją sigma-delta akimirkinis PLL, gamybos fazės triukšmą atrodo unreasonable.The sigma-delta moduliatorių yra MASH1-1-1 one.I norėjo matyti gamybos fazės triukšmo tik sigma-delta modulator.When pirkimo akimirkinis dalis ,0, gamybos fazės triukšmo nuotraukos yra keičiamas taip:
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Bet kai imama dalis sąnaudų dalis yra 0,5, gamybos fazės triukšmas yra nesuderinamas su pirmiau minėtų vieną.Gal kas nors susidūrė su šia problema?Any suggestion?

Hi, I think you'd geriau pristatyti savo modelį čia.
Kaip aš žinau, jei kundert modelio dviejų sričių: 1, laike, kad modelis trumpalaikis procesas PLL.
2 etapas srityje, kad būtų imituotos etapas triukšmas ir jo perdavimo funkcija PLL.
Sigma-Delta Modulation's etapo triukšmas apibūdinamas noisetable funkcija.
Taigi mes imituoti sigma-delta išėjimo fazės triukšmo cadenceRF arba MATLAB, išgautas kaip bw, N, FC noisetable.then gauname etapas triukšmo etapą domeno modelio parametras.

Sėkmės!

mengcy rašė:

Hi, I think you'd geriau pristatyti savo modelį čia.

Kaip aš žinau, jei kundert modelio dviejų sričių: 1, laike, kad modelis trumpalaikis procesas PLL.

2 etapas srityje, kad būtų imituotos etapas triukšmas ir jo perdavimo funkcija PLL.

Sigma-Delta Modulation's etapo triukšmas apibūdinamas noisetable funkcija.

Taigi mes imituoti sigma-delta išėjimo fazės triukšmo cadenceRF arba MATLAB, išgautas kaip bw, N, FC noisetable.then gauname etapas triukšmo etapą domeno modelio parametras.Sėkmės!

Ar kas nors yra tinkamas vco_div modelis Sigma-Delta Fractional-N PLL?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back