Trouble konvertuoti 10,5 7,2

B

bigcountry350

Guest
Hi all,
I've been paieškos internete ir kai skelbimų lentose, tačiau nebuvo rasta jokių konkrečių mano problema.Aš rasti panašių problemų konvertuoti 9,2 ir 7,2 iki 7,0, tačiau aš nemanau, kad ji taikoma mano situaciją.

Tai mano problema:
I'm trying to išsaugoti failą OrCAD NVS 10,5 iki 7,2 formatu.Tačiau, kai aš tai padaryti, tai suteikia man DSM0006 klaidą ir sako, kad failas nerastas.Jei išsaugosite jo dabartinį failo vardas, taip pat ištrinti DSN failą!Žinau, kad ši problema yra būdingos šio projekto, nes aš sėkmingai išsaugoti kitoje projektavimo iki 7,2 formatas po šio klaida.

Be to, jei aš arti OrCAD po šios klaidos, gavau kitą klaidą iš OrCAD vadinamas EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION

Radau komandiravimo į kitą laivą apie perėjimą 9,2 ir 7,2 ir 7,0, ir ji sakė, kad jei naudojate tam tikrą pravardės dėl tos pačios pusės jis duos jums DSM0006 klaida.Aš patikrinti savo pusės pavadinimų šioje dizaino kito dizaino, kuris pakeičia iki 7,2, ir aš nematau nieko, kuris naudojamas šio dizaino, bet ne tą, kuris konvertuoja.Ar kas nors turite kokių nors idėjų?

Ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back