Triukšmo modeliavimo OP AMP su Cadence Spectre

C

chiara

Guest
labas, gali kas nors pasakyti kaip daryti triukšmo modeliavimo Diferencialinė indėlis į Diferencialinė produkcijos Op Amp su Cadence šmėkla? Ar yra kokių nors medžiagų, kurios pasakoja, kaip tai padaryti? Ačiū.

Aš ne visai tikras: Jūs galite padaryti triukšmo modeliavimas (su rezistorius atsiliepimus lygi UR gaun koeficientą) ir gauti išėjimo triukšmo (aš manau, u wanna differntial išėjimo triukšmo) Padalinti į atsiliepimus įgyti norint gauti triukšmo nurodyta Valio įvesties grandinė

Manau, naudoti Vsource yra daugiau naudingas triukšmo modeliavimas. Jūs galite tiesiogiai gauti informacijos nurodytą triukšmo. Aš šį metodą ilgas atgal po pasiūlymas iš Cadence paramą ir dont know apie naują versiją pakeitimus.

mano metodas yra įvesties Diferencialinė triukšmo šaltinis (naudojant VDC (AC = 1) ir vcvs), naudoti triukšmą analizė imituoti. išėjimo triukšmo parenka įtampa ir įėjimo triukšmas uosto. po imitavimą, naudojimą rezultatai ADE patikrinti sąnaudų-nurodytas ar produkcija nurodytų triukšmo, ar apskaičiuoti triukšmo galios diapazone.

Bet koks galimas modeliavimo vadovas šiuo konkrečiu klausimu?

Manau, naudoti Vsource yra daugiau naudingas triukšmo modeliavimas. Jūs galite tiesiogiai gauti informacijos nurodytą triukšmo. Aš šį metodą ilgas atgal po pasiūlymas iš Cadence paramą ir dont know apie naują versiją pakeitimus.
Kas yra Vsource metodas? Ar kas nors paaiškinti daugiau? ačiū!

"Vsource" yra iš visų Cadence aplinkoje analogLib instancijoje.

Bet aš neradau "vsource" instancijoje. Aš naudoju Cadence IC5033.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back