triukšmo floding, slapyvardžius ir dažnio konversijos?

F

flyinspace

Guest
Hi, everyone: SpectreRF dokumentas, aš perskaičiau PNOISE analizės funkcija, kaip: "[color = Blue] PNOISE analizė apskaičiuoja bendrą triukšmo produkcija, kuri apima įmokas nuo įvesties šaltinio ir išėjimo apkrova suma. taip pat skaičiuojamas išėjimo triukšmo, yra priskirtina prie kiekvieno triukšmo šaltinio grandinę ir išvesties individualiai. analizė apima lankstymo, slapyvardžius ir dažnio konversijos triukšmo poveikio. Tai naudinga kompiuterių įvesties nurodyto triukšmo, triukšmo figūra, fazinį triukšmą generatoriai, ir triukšmo elgesį, maišytuvai, perėjo kondensatorius filtrai ir panašios plokštės [/color]. " Kas gali paaiškinti, "[color = Blue] triukšmo floding, slapyvardžius ir poveikio dažnio konversijos [/color]"? Pasakykite man, kur galima gauti santykinis popieriaus tyrimų! Ačiū

Vienas pavyzdys slapyvardžius gali būti, patekti į IF kartu su norimą sumaišytų produktų maišytuvas vaizdas dažnio triukšmo. Tai kodėl aukštos kokybės, aukštos kainos, daug konversijos imtuvas maišytuvai po JEI stiprintuvas grandinės yra prieš kitą grupė perduoti filtrą, kad nuolat triukšmas iš JEI stiprintuvai maišytuvas "vaizdas dažnio, kitą etapą signalo kelias . Aš niekada girdėjote apie potvynių terminas.

Sveiki, čia yra pavyzdys siekiant palengvinti supratimą. RD = 1575,42 MHz (GPS). LO1 = 1550.9MHz IF1 = RF - LO1 = 25.42MHz vaizdas bus LO1 - IF1 = 1525.48MHz. Bet kurio dažnio komponento RF šiame diapazone turi būti taip pat presnt 25.42MHz. Šis vaizdas triukšmo. LO2 = 16.325291MHz (tarkim) IF2 = IF1 - LO2 = 8.192MHz Jei dažnių juostos plotis yra 2MHz, bet žemiau 6MHz ėminių ėmimo dažnis sutampa spektrų (-ve ir teigiamą) šio icalled lankstymo / slapyvardžius. Kreiptis Lionas. BRMAdhukar

hi, BRMAdhukar Ačiū! Koks jūsų prasme "Rekomenduok Liono"? dokumentus? Ir jūs galite paaiškinti, dažnio konversijos poveikį? Geriausias Regrads flyinspac

Sveiki, "supratimo DSP" Richard Lyons paaiškina viską apie bandinių ėmimas / lankstymo / slapyvardžius. Dažnio konversijos poveikis: Aš stengiuosi bendrauti, kiek aš suprantu. Bet koks maišytuvas paprastai negamina o tik gamybos sąnaudas suma ir skirtumas dažnių. Ji taip pat gamina jų harmonikos ir tai gali būti paaiškinta, kaip netiesinio maišytuvo išėjimo. Ta harmonika gali nukristi juostos su kai kurių kitų scenos ir sukelti trikdžius signalas. BRM

Sveiki, brmadhukar Autorius: Richard Lyons Ar žinote, kur yra E-versiją parsisiųsti? Esu labai domina išsamus turinys. Dėka Geriausios

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back