Triukšmo filtras - pagrindimą geresnių rezultatų?

E

explorick

Guest
Schemoje, žemiau kurios grandinė yra veiksminga triukšmo blokavimas. Kas yra geresnių rezultatų pagrindimas.

Jei laikysime, kad triukšmas yra aukšto dažnio, todėl atlieka kondensatorius & blokuojamas induktoriaus ... Kai kurie žmonės pasakys jums, savo dviejų grandinės yra tas pats. Bet jei ji buvo man, aš eiti su kairiąja grandinės. Priežastis yra ta, kad aš filosofija, kad aš noriu sumažinti triukšmo * srovių *. Kairėje grandinės, triukšmas pirmą kartą mato induktoriaus, kuri suteikia aukštos serijos varža, kuri sumažina triukšmo srovė triukšmo. Tada jis mato BŽŪP, kuri kelia mažai varža į žemę. Taigi jūs einate gauti triukšmo srovė teka per induktoriaus, kepurės ir žemės, tačiau tai bus mažas, jei induktoriaus sukuria padoraus dydžio, varža. Už teisę grandinės, triukšmas pirmą kartą mato žemo impedanso dangteliu su žeme. Taigi triukšmo Srovė, tekanti per įžeminimo plokštės bus daug didesnis. Tai mano nuomonė, bet aš tikrai smalsu pamatyti, ką kiti galvoja. Frankas. http://www.frankvh.com

[Quote = explorick] schemoje, žemiau kurios grandinė yra veiksminga triukšmo blokavimas. Kas yra geresnių rezultatų pagrindimas. [/Quote] Jūsų diagrama rodo elektrinių komponentų. Todėl, įvesties bei išvesties parametrų turi būti elektros ir - "triukšmas" yra ne elektros parametras. Jūs turite pranešti mums, jei jūs kalbate apie triukšmo nustatyti srovės arba įtampos.

Pasyvus filtras poveikis negali būti nustatomas nežinant šaltinio ir apkrovos varža. Taip pat atsakyti į jūsų klausimą gali būti skirtingi.

Triukšmo įvesties įtampos įvestis su aukšto dažnio triukšmą, turi būti filtruojamas. Gali būti laikoma didelė, pavyzdžiui, vartų įėjimo varžą.

[Quote = explorick] triukšmo įvesties įtampos įvestis su aukšto dažnio triukšmą, turi būti filtruojamas. Varžą galima daryti prielaidą, didelės, tokios kaip vartų įėjimo. [/Quote] Šiuo atveju, atsižvelgiant į antrą jungimo galite užduoti sau, kas atsitinka, kai jūs (1) kondensatorius visoje įtampos šaltinio, ir kai (2 ) pridėti induktyvumas be, bet per jį srovė (, nes apkrova yra begalinis). Ar tokį ratą prasmės?

Sutiko, kad antroji grandinė nepadės prasmės, jei yra didelė įėjimo varža. Kas būtų tuo atveju, jei naudojama kaip maitinimo liniją IC filtrą?

[Quote = explorick] sutarta, kad antroji grandinė nepadės prasmės, jei yra didelė įėjimo varža. ..........[/Citata] įtampos šaltinio mažo šaltinio varža (idealiu atveju nulis)!

Buvau klaidingai įvesti įėjimo varža vietoj išėjimo varža. Kas nutiktų, minėta ciruits, jei jie yra naudojami maitinimo linijos?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back