Triukšmas Spidometras

A

ansh1208

Guest
Hello everybody .... visų pirma
aš norėčiau pasakyti, aš nesu labai geras pagrindines elektronikos.I'm mechaninis vaikinas, bet ir meilės daro elektronika.Aš mėginu padaryti skaitmeninis spidometras už savo automobilį.Aš bandžiau šį grandinės (schema pridedama) šerti impulso nuo jutiklio installled transporto priemonių į mikrokontrolerów.Tai veikia absoliučiai baudą mano lentelė, bet kai mėginu įdiegti į transporto priemonę triukšmas yra toks didelis, kad 16x2 raidinis LCD rodo nenormalus ženklų
ir stringa viršų.Aš mėginu įdiegti įvairių kondensatoriai, induktyvumo ritės ir sesnsor tiekimo.Aš netgi bandė pateikti MOV tačiau yra pagalbą.Kaip šaltinį tiekimo grandinės & jutiklis pat manau nėra naudojimą pateikti opto-šakotuvas?Kaip aš galiu atmesti šį automobilį triukšmo.

Laukiama nekantriai savo atsakymą
ir pasiūlymus.Ačiū
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Ataki DDoS należą do grupy najstarszych zagrożeń w Internecie, jednak wciąż plasują się w czołówce największych sieciowych plag. Wraz z rozwojem systemów bezpieczeństwa ewoluowały, a ich głównym celem stały się aplikacje i usługi.

Read more...

Atrodo, galima naudoti mažai filtravimo dėl Holo efektas išėjimo tranzistorius.Be to, what dažnio atsakas salėje jutiklis?Po 5 minučių:Kiek laiko jūsų laidų vyksta iš jutiklių į UC?An opto gali būti tai, ko jums reikia, ar galima pradėti grąžinti per bendrą būdas droselis, dirbo NME triukšmo problemas ilgai jutiklis kabeliai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back