Triukšmas PCB

A

aabs

Guest
Labas
Dabar aš dirbu su signalo stiprintuvu, kad turėtų iš signalas 20mV iki 20V
bet ir yra aukšto dažnio (~ 50MHz) triukšmo Mazumiņš 20mV-pp amplitudę mano PCB
i negali rasti triukšmo šaltinio ir išvijo visus prietaisą nuo PCB i kad triukšmo vėl mano grandinė gali būti šis triukšmas yra žemės triukšmo ir bandymų pagrindas triukšmo sumažėjimas taisyklė mano PCB, tačiau triukšmo išliko.
yra kokia nors idėja sumažinti nežinoma triukšmo PCB.
ačiū

Kas yra dažnių juostoje savo vairo ir kas yra jūsų prašymą?Gali būti daug priežasčių, kad šis triukšmas.Gali būti jums oscillation vairo?Pabandykite ją pirmiausia.Jūs 60dB įtampos padidėjimas, todėl lengvai įmanoma.Jei jūsų grandinės su lamped elementas pabandykite užgesinti vieną kaskadą metu ir patikrinti triukšmo.Jei ji viduje chip pabandykite išjungti stiprintuvo bet kuris prieinamas metodas, gali būti tik shorting sąnaudų (patikrinkite DC kelio saugumui).Jei triukšmas yra ne iš Oscillation patikrinti, kokia dalis grandinės gali ją.SMPS gali būti priežastis, ar bendrosios IR įtampos kritimo Return.Kartais triukšmas gali būti kilę iš laive šaltinis, pavyzdžiui, signalų generatoriaus ar siùstuvas toje pačioje arba gretimose patalpa.

Manau jo vairo hum, pabandykite susieti produkcija su 37pf į GND, kaklaraištis vairo Vcc į GND su 100nF, naudokite tinkamą įžeminimo jūsų PS.

Pabandykite prisiliesti vienas komponentas (be neliesdami dirigentas, pvz IC kūno) ir patikrinti, ar signalas frequecy ar jėgos pokyčius.jei ji, jos galimo nutekėjimo atsirasti.

Vieta keletas filtrų jūsų laive.
jei jūsų singal yra garso Pastaba formato.

thanks for your atsako
pirmoji ir naudoti aukšto dažnio Opamp mano dizaino dviejų pakopų formą ir i Vairo klasės AB produkcijos.dažnių diapazonas yra platus (0.1Hz-5MHz)
i bandymo grandinė, kai visi IC atmetė iš grandinės taip buvo bet amplifikacijos į grandinę bet triukšmo Mazumiņš kad dažnis lieka žemėje ir produkcija.
todėl prietaisams, ir naudoti nėra nustatyta, kad triukšmas.
tai galima naudoti Diferencialinė įvesties / išvesties etape, kad būtų išvengta triukšmo bet vienas bandymas ją prieš.
ačiū.

Jei jūsų triukšmo yra bendro režimo triukšmo Diferencialinė grandinės padės.Jūs pirmiausia reikia rasti šaltinį.Jis visada geriau rasti ir pašalinti taršos šaltinį, kad bandyti sumažinti jo poveikį grandinę.Pabandykite susisiekti kitų elementų ir kontroliuoti triukšmo.Gali būti rasite agresoriaus.Ir pažymėkite galimybę išorinio triukšmo būti derinamas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back