Triukšmas įnašas VCO

D

Dustbin

Guest
Labas.
Aš sumodeliuotais yra 3.6Ghz kryžminio kartu papildo CMOS LC VCO į spectreRF.Triukšmo suvestinė rodo, kad MOP prisidedančių dauguma triukšmo, o tikiuosi, kad mažai Q LC cisternos arba srovės šaltinis turėtų būti dominuojantis triukšmo šaltinių.Tai atsitinka, nors aš bandžiau įvairių dydžiu ir MOS.Am I wrong apie prielaida, kad LC talpykla suteikia didžiausią triukšmą ar tai tiesiog kad SpectreRF pnoise santrauka nėra tikslūs?(Wybrałem PVO už varacters ir spiralės induktoriaus ...)
Ačiū.

Pažiūrėkite, ar jūsų įtampą submeniu yra pakankamai aukštas, kad MOS tranzistoriai įjungti ir išjungti visą laiką.Jei tai ne toks atvejis, triukšmas yra didesnis.

Šiuo konkrečiu atveju, tai gali būti problema, nes aš wymiata iš srovės šaltinis įvairių reikšmių iki swing artimas maitinimo ir jie vis dar dominuoja triukšmo.Tačiau Jūs tikriausiai teisus teigdamas, kad aš turi atrodyti labiau poveikį swing dėl triukšmo.

Iš tiesų viena iš pagrindinių problemų yra ta, kad nežinau, kaip tiksliai yra nosie santrauka grandinės kaip VCO ir sunku rasti, nes aš nesu labai patyręs dėl SpectreRF.

Ačiū.

Kiek žinau su kruopščiai dizaino, fazinį triukšmą į VCO dominuoja srovės šaltinis.Mačiau keletą dizaino buvo labai didelis tranzistoriai naudojami einamųjų šaltinio išvengti virpėjimas triukšmo įtaka fazinį triukšmą.

Pabandykite patikrinti triukšmo modelius esate dirba.Kartais ypač virpėjimas triukšmo parametrai yra neteisūs.

Ian

Dėkojame už pasiūlymą.Priežastis klausia tai, kad aš perskaičiau įvairių kortelių, jie radikaliai skirtingi skaičiai įnašų triukšmo.
Kuo daugiau skaitau IEEE kortelių,
tuo daugiau abejonių aš atsakyti.Į dokumentus, pavyzdžiui, "Liekamosios Dabartinis Triukšmo slopinimo RF CMOS VCOs" JSSC tomas 37 numeriai 3, srovės šaltinis yra apibrėžiamas kaip pagrindinis kaltininkas dėl triukšmo, o kortelių kaip viena [Hajimiri JSSC 01 Vol36], uodegos dabartinio triukšmo šaltinių yra labai mažas.Galbūt tai tiesiog skirtumas optimizavimo metodą, kad derlius toks didelis skirtumas?

Dominuojanti triukšmo prisideda taip pat yra funkcija
ofsetinio įtampos (beveik etapo triukšmo ar
aukštos kompensuoti fazinį triukšmą).Kai
patikrinti fazinį triukšmą graph su kompensuoti
dažnumą, pamatysite įvairių regiono fazinį triukšmą (1 / f ^ 3, 1 / f ^ 2, 1 / f ir galiausiai balta), lėšos iš kiekviename regione yra skirtingos.
Norėdami pamatyti, kad patikrinti, ar triukšmo santrauką differrent
kompensuoti dažnis

Thx už Jūsų greitą atsakymą.
Yup.Iš tiesų už 2 kortelių aš paminėta, 1 citata fazės triukšmo 3MHz kompensuoti ir kitų 600kHz kompensuoti.Bet kokie rūpesčius man, kad daug literatūros teigia, kad triukšmo srovės šaltinis būtų dominuoja ir 1 / f ^ 2 ir 1 / f ^ 3 regione, manau, yra ne kas duomenis į Hajimiri popieriaus pasiūlymai.Todėl man įdomu, jei tai yra dėl skirtingo požiūrio optimizuoti ar tiesiog praleisti kažkas ten .....
Thx.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back