triukšmą LC VCO

O

Owl

Guest
Labas
Be papildomų LC VCO, kaip aš galiu sumažinti kryžminio triukšmo sujungti prietaisus? Turiu viršutinė riba kanalo ilgis apie juos, ir man pasiekti riba, kad mirgėjimas ir šilumos triukšmo beveik prisideda paties triukšmo,
Be to, kai vis GM, šiluminis triukšmas Liekamosios srovės šaltinis didėja, aš maniau, kad už uodegos srovės šaltinio triukšmas didina pelną, bet aš maniau, kryžius kartu prietaisus sudaro A. 1/gm apkrova uodega šiuo metu šaltinis, kuris reiškia, kad vis gm sukelia sumažėjo pelnas matyti iš uodegos šaltinis, o tai prieštarauja, kas atsitiks, kaip minėta pirmiau,,,, any suggestions?

linkėjimai

U pridėti filtras po uodega srovė, tai turėtų sumažinti triukšmo padėjo iš jos
khouly

khouly rašė:

U pridėti filtras po uodega srovė, tai turėtų sumažinti triukšmo padėjo iš jos

khouly

Be LC Oscilator, Qulity faktorius indukcinės yra susijęs su etapu triukšmas oscilator.

isaacnewton rašė:

Be LC Oscilator, Qulity faktorius indukcinės yra susijęs su etapu triukšmas oscilator.

Taigi jums reikia sukurti gerą On-Chip indukcinės aukštos Q.

Ar jūs naudojate idėja indukcinės savo modeliavimas?Ar jums reikia dizaino On-Chip indukcinių?

isaacnewton rašė:

Taigi jums reikia sukurti gerą On-Chip indukcinės aukštos Q.Ar jūs naudojate idėja indukcinės savo modeliavimas?
Ar jums reikia dizaino On-Chip indukcinių?

Patikrinti šią paskaitą pastaba apie etapas triukšmo VCO
http://ocw.mit.edu/NR/rdonlyres/Electrical-Engineering-and-Computer-Science/6-976High-Speed-Communication-Circuits-and-SystemsSpring2003/FDEF3A74-D095-402B-9051-CCB35AEA670B/0/ lec12.pdf

ji gera diskusija apie tai, kaip minimizuoti etapas triukšmo generatoriai

khouly

Ei,

Manau, kad siekiant sumažinti triukšmo etapą, Jūs turėsite pataikyti tarp energijos suvartojimo ir dizainas talpykla indukcinės su labai q kompromisas, su daugeliu iš jūsų onchip induktyvumo ritės gali būti, kad jis galėtų nukreipti bet kur didesnis nei 5-6 taigi triukšmas taip pat yra gana didelis!Taip pat galite pažvelgti į uodegą filtras daugiausia kažką panašaus į BŽŪP manevruoti į indukcinių savo uodegą filtru filtruoti Freq mažas triukšmas, kartais galima pasiekti atleast db / DEC kritimo fazės triukšmą ... Yra keletas kortelių apibūdinami šio Razavi.

Owl wrote:

Labas

Be papildomų LC VCO, kaip aš galiu sumažinti kryžminio triukšmo sujungti prietaisus? Turiu viršutinė riba kanalo ilgis apie juos, ir man pasiekti riba, kad mirgėjimas ir šilumos triukšmo beveik prisideda paties triukšmo,

Be to, kai vis GM, šiluminis triukšmas Liekamosios srovės šaltinis didėja, aš maniau, kad už uodegos srovės šaltinio triukšmas didina pelną, bet aš maniau, kryžius kartu prietaisus sudaro A. 1/gm apkrova uodega šiuo metu šaltinis, kuris reiškia, kad vis gm sukelia sumažėjo pelnas matyti iš uodegos šaltinis, o tai prieštarauja, kas atsitiks, kaip minėta pirmiau,,,, any suggestions?linkėjimai

šiluminis triukšmas kirsti matrica yra tiesiogiai susijusios su prietaiso gm.todėl, siekiant sumažinti triukšmą įnašas kirsti matrica, jums reikia nustatyti gm kuo mažesnės, o tai gali pradėti virpesiai.sumažinti triukšmo mirgėjimas įnašas kirsti matrica, dideli L ir W yra pageidaujamą pasirinkimą prietaiso dydžio.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back